Skocz do zawartości

CS 1.6

fqj

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Gram już długi czas w cs'a i nigdy mi się tak nie przytrafiło.. Otóż, gdy włączyłem csa nie ruszałem myszką, miałem stałe 100fps, ruszam myszką, nagle fpsy spaaja do 30-10, przestaje ruszać, fpsy znów wracają do normy.

Jeśli ktoś miał taki sam problem, proszę o odpowiedz lub poradę :/

76561198310491962.png                                                                            

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Z tego co udało mi się znaleźć to problemem jest jakiś niestandardowy proces w zadaniach. Otwórz Menadżera i sprawdź czy nie masz jakiegoś niestandardowego. Jak znajdziesz to wyłącz i wtedy sprawdź.

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

Nic takiego ta mnie widzę :/

Zauważyłem też spadki fps przy cs go...

Jeśli ktoś wie jak to naprawić, proszę o kontakt ;#

76561198310491962.png                                                                            

• 2 tygodnie później...

Temat do zamknięcia. Oddałem koledze myszkę, on oddał mi swoją. Problem znikł.

76561198310491962.png                                                                            

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.