Tominter Postów: 106 Reputacja: 197 Grupa: Użytkownik Czas: 21g 59m 43s Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Może uda mi się spowrotem wrócić na swoje stanowisko Ustatkowalem się już i moja sytuacja jest git. Także wracam do gry w CSka jak co poniektorzy już zauważyli mnie na serwerze podanie kopiuje że starego Imię:TomekNick:TominterWiek:19Link do gametrackera:http://www.gametracker.com/player/Tominter/91.224.117.74:27395/Link do banid-a: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:211685829 (dopiero zakupiłem Steam)Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?:Ponieważ irytują mnie sytacje gdy gram i nagle wbija jakiś Cheater i nie można nic z tym zrobić ponieważ nie ma admina. Chce aby serwer miał dobrą opinie wśród graczy jako serwer bez Cheaterów. Będe dbać o serwer jak o własny majątekMikrofon(TAK/NIE):Na TS tak bo działa mi na tel, Na komputer tak ale rozwaliło mi się wejście i kupić musze mikrofon na USB więc to kwestia paru dniCzy miałeś kiedyś Admina?:Tak Miałem wcześniej AdminaCzy umiesz obsługiwać Menu Admina?:TakZnajomość Komend Amxx?(0-10):8Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE): Oczywiście że tak !Coś o sobie:Mam na imię Tomek.Interesuję się sportem i militariami. W tym roku napisałem maturke. W Cs`a Gram od lat Dziecka z wieloma przerwami i teraz powracam na nowo. Płatność:SMS lub psc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezus! Postów: 1 Reputacja: 5 Grupa: Użytkownik Czas: 4g 5m 15s Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 skoro sie ustatkowales jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 32m 27s Opublikowano 12 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi