Skocz do zawartości

- PRZYJĘTE - Hunuś na Bl'a

Radek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Hunuś
Data rejestracji na forum: 1 Września 2017
Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: 5-10h.
Doświadczenie w ocenianiu: 8/10
Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, nic w tym trudnego.
Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie.
Dlaczego Ty?: Jestem energiczną, sumienna oraz żetelną osobą, która należycie wypełnia swoje obowiązki. Łapanie czy rozpoznawanie Cheater'ów to żaden problem. Sprawdzanie demek czy screenshotów nie należy do najprostzej czynności, ale trzeba uważnie patrzeć co się wykonuje. Myślę, że byłbym dobrym kandydatem na członka BlackListed.
Coś od siebie: Mam na imię Radek, mam 17 lat i pochodzę z małego miasta na Podkarpaciu. Jestem zapalony do wykonywania pracy i jak każda praca się trafi to ją wykonuje. W czasie wolnym chętnie rozpisuję demka dla innych osób. Z nudów przeglądam ssy innych graczy i sprawdzam sobie czy dana osobą jest czysta, czy nię.

• Fundator

Na tak 

-Ogarnie

-Przyda się w Ub

3sGOnkv.gif

@PluszaQ to, że się nie udziela to mało znaczne. James też dużo sie nie udzielał, ale wchodził na forum.  Czysto teoretycznie, hunuś nie ma rangi admina, ani bl więc w działach z ub/bl nie może się wypowiadać więc na to nie liczcie, że będzie aktywny właśnie w tych tematach. Jeżeli zacznie bawić się w jakichś ''kto napisze po tobie'' to już stwierdzisz, że się nadaje na bl bo jest aktywny na forum?

Co do samego podania, to pierw się nie zaczyna od takich funkcji, jak pluszaq napisal nawet nie jesteś adminem u nas, a chcesz się pokazać już jako bl.

Jak dla mnie co najwyżej możesz napisać podanie na admina, a w przyszłości startuj z takim podaniem.

• Właściciel

Przez najbliższy tydzień możesz wypowiadać się w dziale unbanow oraz zgłoszeń w bl.  Dodatkowo dostaniesz demko od @James na pw do sprawdzania. 

Powodzenia. :)

• Lubię to! 2
  • Super! 2

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

• Zasłużony

Nie skreślajcie kogoś na starcie, bo się nie wypowiada w dziale bl, iż ponieważ jako zwykły użytkownik nie może, a zawsze można jego umiejętności sprawdzić w formie rozpisania demka co też teraz będzie miał możliwość sprawdzenia jego, jeżeli spełni w pełni oczekiwania @James oraz @Malinaa. w postaci demka i screenów, to jestem jak najbardziej za daniem szansy koledze, każdy kiedyś zaczynał, to że nie posiada admina na danym serwerze to już go skreśla? Bl to ranga, która ma chęć pomóc w likwidowaniu cziterów bądź sprawdzeniu screenów czy dane screeny są czyste czy też zmodyfikowane, mam nadzieje że się wykaże i przyjmą go, powodzenia. 

• Lubię to! 1
  • Super! 1

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Chłopak jest już chwilę na forum, więc czemu by nie dać szansy. Najlepiej będzie sprawdzić jak radzi sobie na tym stanowisku, gdzie będzie sprawdzany przez kogoś z góry przez pewien okres. Dodatkowo przed nadaniem rangi fajnym sprawdzianem będzie to co "narzuciła" @Malinaa..

• Lubię to! 1

• Właściciel

Minęło mniej czasu ale z @James podjęliśmy decyzję o przyjęciu Ciebie ponieważ demko oraz ss sprawdziłeś dobrze. ;) 

Po dane do Bansów oraz Adminów zgłoś się do mnie/Opiekunów.

1Luh5oV.png

Po odbiór rangi zapraszamy do działu: KLIK!

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.