Skocz do zawartości

Cześć :")!

rejczi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Na waszej serwerowni znalazłem się przypadkowo,ale serwer DD2 ONLY zachęcił mnie do pozostania na dłużej. Forum wygląda sensownie jak i ludzie, którzy na nim się znajdują. Mam nadzieję,że zostanę tutaj na dłużej i z czasem o ile będzie możliwość będę mógł jakoś pomóc :"). Z natury jestem człowiekiem, który jak już decyduje się na pozostanie to zostaje nie na miesiąc, lecz zdecydowanie na dłuższy okres.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki :")!

x.jpg

~~

Never trust  a nigga cause he actin' like a bitch

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Patryk mam imie, mieszkam w województwie Śląskim, a dokładnie w Rudzie Śląskiej - nieopodal Katowic. Przez dłuższy okres mojego życia grałem w piłkę nożną ( od 5 roku życia do 17 ).  Największe osiągniecie moje to występ w II lidze - Polonia Bytom. Poza tym występowałem jeszcze w programie piłkarskim " Piłkarski Diament " - Canal +. Pare występów na mistrzostwach Polski w roczniku 99 - regularnie U16-17, ale zakończyłem to wszystko poprzez brak motywacji itp. Obecnie planuje by iść w branżę " rap " wiecie coś w stylu " Young Igi, Bedoes itp " nagrywki w studio itp są planowane, a oficjalnie 15.01.2018 wpadnie pierwsza nutka, także jest na co czekać ! :D. Dla przyjemności od dobrych 8/9 lat grywam w 1,6. Była przygoda również z CS GO - supreme, ale kradzież konta zniechęciła mnie do ponownego powrotu. Na co dzień jestem uczniem Liceum, trzymajcie kciuki by maturkę zdać hehe :wino:

x.jpg

~~

Never trust  a nigga cause he actin' like a bitch

• Fundator

Siemanko

3sGOnkv.gif

• Premium+

Siema

koks5 (1).jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.