Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pi3K4R Postów: 74 Reputacja: 89 Grupa: Użytkownik Czas: 14g 42m 2s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dobry wieczór. Miło nam gościć naszego kolegę @GrZ3SiU Zapraszamy do czytania Pytający: @Pi3K4R Odpowiadający: @GrZ3SiU To co, możemy zaczynać, tak? Tak jasne To może na początek opowiedz coś o sobie (skąd jesteś, ile masz lat) ? Tak jak już wszyscy wiedzą mam na imię Grzegorz, mieszkam w małym mieście Brusy koło Chojnic, mam piękną żonę i dwie córeczki w wieku 6 i 8 lat, pracuje jako spawacz. Wolne chwile poświęcam dzieciom i mojemu hobby serwerami. Opowiedz nam coś o swoim mieście, są tam jakieś fajne zabytki ? Owszem jest jeden szczególny dla mieszkańców gm. Brusy Kościół, który istnieje co najmniej od roku 1583 pod wezwaniem Wszystkich Świętych. Widziałem na zdjęciach, ten kościół jest bardzo ładny, z chęcią kiedyś tam pojadę. Opowiedz nam może czym się interesujesz :) ? Tak jak wspomniałem na początku pracuje jako spawacz i tym się interesuje, od kiedy ukończyłem szkołę w tym zawodzie, dla mnie to bardzo ciekawe doświadczenie, jeszcze trochę dobiorę doświadczenia i ruszam w świat zarabiać dolary $$$. Moje jeszcze jedno zainteresowanie to Serwery 1.6 lubię stawiać, przerabiać i ulepszać, to dla mnie takie rozluźnienie po pracy :) Mówisz, że interesujesz się serwerami 1.6. Czy postawienie takiego serwera jest trudne? Coś ty dla kumatego nic trudnego, polecam 1s1k mają tam Nowy silnik ReHLDS niepotrzebne jest Dproto zamiast tego masz Reunion ulepszona wersja Dproto, no dobierasz silnik dodatki, jakie chcesz z instalatora, następnie tworzysz sobie paczkę z pluginów ze strony amxx wgrywasz na FTP wgrywasz bansa i Serwer śmiga, chyba że ktoś woli gotowe zbugowane paczki z virusami. Woooow za dużo informacji jak na jeden raz . To stawianie według mnie jest bardzooo trudne, ktoś cię tego nauczył? Może jesteś samoukiem? Większość sam się nauczyłem, czego nie mogłem skumać wyczytałem u wujka Google. Potem jak już załapiesz rytm to już leci z górki, tylko trzeba być na bieżąco zawsze, co parę miesięcy ulepszają silniki to wiesz lepiej być w temacie, mój pierwszy serwer postawiłem o ile pamiętam 4 lata temu i był to Aim/Awp według mnie najprostszy serwer do postawienia w parę minut, bo dużo nie potrzeba. A dodam też, że nie które pluginy stare nie współpracują z Nowym silnikiem ReHLDS dlatego serwer Wam buguje zapamiętajcie Dlatego mój DD2 jak wgrałem Nowy Silnik musiałem trochę obkroić. Przejdźmy teraz bardziej na tematy nudnych wieczorów. Masz jakiś ulubiony gatunek filmu? Może jesteś z tych nielicznych zwolennikiem książek? Książek nie czytam, ale przeczytałem tylko jedną w swoim życiu „Ojciec Chrzestny” Filmy chętnie, lecz tylko z lektorem i komedie takie jak American Pie, Straszny Film lub ten jest fajny Szkoła na Haju. Mamy taki sam gust ja również uwielbiam komedie, ale ja bardziej takie miłosne Jakiego typu muzyki słuchasz? Pewnie jak większość, czyli murzyński rap Powiem Ci, że mam dziwny gust, bo słucham Disco Polo w pracy na MP3, a w domu Reggae. Masz swojego ulubionego wykonawcę? a może zespół... Najlepszy dla mnie zespół Disco Polo to CLASSIC na tych nutach się wychowałem. Co do wykonawcy to Mesajah, a utwór to Każdego Dnia. Masz jakieś zwierzęta? Nie mam, ale będę miał żona chce kupić mi na święta złotą Rybkę Skoro już o świętach. To powiedz nam czy lubisz ten okres w roku i dlaczego? No ja na przykład lubię, jeden plus dużo wolnego, dobre jedzonko no i ten niezapomniany świąteczny klimat, no i w końcu Sylwester. Masz jakieś swoje najskrytsze marzenie ? Zostać Biznesmenem. Biznesmenem? jakiejś dużej organizacji, firmy? Chciałbym założyć Biznes taki jak 1s1k, ale to tylko marzenia. Czyli dalej chciałbyś się zajmować serwerami. Widać, że to naprawdę Cię kręci. Porozmawialiśmy sobie już o Twoim hobby, muzyce, marzeniach, serwerach oraz o świętach. Teraz czas na rozmowę o forum, powiedz nam jak się u nas znalazłeś ? O ho ho no więc zacznę tak, jak już niektórzy zauważyli mam już tu konto ponad rok, a dlaczego ? Bo miałem kiedyś swoje forum i wstawiałem tu reklamy niestety rozpadło się przez zazdrość osób trzecich, po jakimś czasie odpaliłem serwer i szukałem sieci dla niego, żeby znowu wrócić do serwerów, więc napisałem na FB, że szukam forum dla mojego serwera i współpracy, ktoś dał komentarz Zapraszam na Cs-Maliver no i przyszedłem i patrzę, że mam już tu konto długo o to fajnie więc złożyłem podanie o przyjęcie serwera i został przyjęty i o to jestem Tu z Wami. To fajnie, sieć jest bogatsza o jeden serwer a ty masz stałe forum :). Powiedz nam jeszcze co sądzisz o Administracji? Jestem tu dopiero trzeci dzień więc z Administracji lepiej miałem okazję poznać @Malinaa. fajna dziewczyna miła, ładna itd. heh z tego, co widzę reszta też się wydaje ogarnięta i mam nadzieję, że też ich lepiej poznam. Bardzo dziękuję Ci za wywiad, na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić ? No pewnie Ciebie dzięki ci też za wywiad Administrację mam nadzieję, że będzie nam się miło współpracować i resztę Użytkowników tych dobrych i tych złych heh. Dziękuję. 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 3g 12m 44s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Fundator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 O chociaż coś się dowiedziałem Za całośc leci (+) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Nawet da się to jakoś przeczytać. Napisane całkiem zgrabnie chociaż ta czcionka mogłaby być troszkę mniejsza Praca na + 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Coraz lepiej Fajnie też, że wybrałeś osobę nową bo przynajmniej się dowiedzieć czegoś można 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 6,9 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 92d 16g 37m 27s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wywiadzik spoko, ale jak dla mnie za duża czcionka i źle się czyta 1 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 8g 42m 54s Opublikowano 13 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No! Wywiad dłuższy ale czcionka mniejsza. Lepiej zadaj więcej pytań, niż potem powiększasz objętość tekstu poprzez czcionkę. Przecinki, kropki zjadasz jeszcze, ale tak to wszystko bardzo fajnie się prezentuje. Oby tak dalej, plusa zostawiam! @GrZ3SiU dziękuję za komplementy i na fb to ja Ciebie zaprosiłam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi3K4R Postów: 74 Reputacja: 89 Grupa: Użytkownik Czas: 14g 42m 2s Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi