Skocz do zawartości

- ODRZUCONE -Podanie na Blacklisted

Kalmar

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kalmar
Data rejestracji na forum: 28 Lipiec 2017
Ile spędzasz dziennie czasu na forum?: 3-4h
Doświadczenie w ocenianiu: Moje doświadczenie nie jest za duże ale jak się chociaż nie spróbuje to nie zdobędzie się tego doświadczenia.
Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak
Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Zdarzyło mi się raz wstawiać ss ale tak to nie byłem banowany.
Dlaczego Ty?: Hmmm ciężko mi jest odpowiedzieć na to pytanie ale jak się chwilę zastanowię to mam dość dużo wolnego czasu, wiadomo szkoła ale na spokojnie to ogarnę. Chciałbym pomóc członkom UB, ponieważ nie zawsze mają czas a nie jest ich zbyt dużo. W życiu zawsze się "spotyka" coś nowego i jak się tego nie wypróbuje to nie będzie się wiedziało czy dla danej osoby jest to korzystne czy też nie.
Coś od siebie: Mam na imię Patryk. Interesuje się piłką nożną, grą w cs'a 1.6 oraz budownictwem. W wolnych chwilach lubię grać w różne gry, wychodzić z kolegami i bawić się z psem.

e527aea53040e.png.f864c09ca3377dee8d25817056679829.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Dostałeś szansę jako Opiekun i nie widzę z twojej strony żadnego zaangażowania do serwera. Dostaniesz BL i będzie tak samo? 

Na nie. 

oanHYvt.png

• Zasłużony

Sorry kolego ale jestem na nie, a wiesz dlaczego? 

- Jako opiekun tak naprawdę nic nie robisz a chcesz rangę bl? (Są skargi na Ciebie), 

- Aktualne blacklisted sobie radzi, bo nie ma dużo zgłoszeń a więc moim zdaniem dodatkowa para rąk jest zbędna, 

- Twój wiek idzie na niekorzyść a więc wątpię w Twoje umiejętności w rozpisywaniu demek (niech członkowie a dokładnie @James wyśle Ci screeny i demko),.

Więc jeżeli poprawnie przejdziesz testy to mogę dać Ci szansę. 

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

• Fundator

Myślę że opiekun ci wystarczy :)

Na nie 

3sGOnkv.gif

Aktualnie jestem na nie:

- nie wykazujesz się jako opiekun, a chcesz range BL

- radzimy sobie na tej randze, więc dodatkowa para rąk, na ten moment jest zbędna

- zajmij się rangą opiekuna, wykaż się na niej, a potem złóż podanie.

Nie, nie potrafisz ogarnąć jednego serwera jako admin (nie chodzi mi tu o stronę techniczną) a co dopiero jako BL.

Dla mnie jesteś słabym adminem, a staranie się o taka rangę to już wgl. Jeszcze raz nie.

• Właściciel

Nie widzę za dużych chęci na randze Opiekuna Serwera, więc nie zaryzykuje dokładając Ci kolejną. :) 

sl6Lp8l.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.