Baksiu Postów: 0 Reputacja: 1 Grupa: Świeżak Czas: 5m 3s Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Imię: Rafał Wiek: 17 Nick: Baksiu Link do banid: nie posiadam Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: gdyz ostatnio co raz wchodze na ten serwer a dzisiaj byl przypadek ze gosciu latal na sh okolo 3 godzina admina nie bylo Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem: 145.239.236.192:27275 Dlaczego akurat tego serwera: Bo to moj typ oraz pomimo malu osob widze ze jest fajny klimat do puki nie wejdzie gosciu z czitami Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: raz ale to przez chwile bo przeszedlem na cs go ale mi sie znudzil i nie ten klimat co w 1.6 na FFA Znajomość amxx i panelu (0-10): 7-10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): nie Coś o sobie: Jestem ogarnieta osoba , pomocnicza , nie przeklinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 10g 32m 47s Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 3 minuty temu, PluszaQ napisał: Hmm, powiem tak, większych idiotyzmów dawno nie czytałem. Podnosicie poprzeczkę coraz wyżej, nie powiem... Popierm, aż mi ciśnienie skończyło Wiadomo że na nie, wbijasz na forum nie dajesz się poznać no nwm piereszy raz Cię widzę, nie masz niczego napisanego oprócz tego podania, naisz może w dziale Przywitaj się czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fundator sebol~ Postów: 4,1 tys. Reputacja: 3,6 tys. Grupa: Fundator Inne: Premium+ Dziadek Mróz Maniak CSM Użytkownik Czas: 20d 4g 4m 14s Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fundator Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Na nie -konto stworzone niedawno -finanse -daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 ''nie przeklinam'' o chuju zloty Jestem na nie. Podanie wygląda jakby pisał to ktoś niespełna rozumu. Nie znamy Cie, osobiście nie chce nawet Ciebie poznawać. he 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Postów: 195 Reputacja: 331 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 18g 45m 50s Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opiekun na razie nie potrzebny, a po drugie Podanie jakoś nie przekonuje !!! Podanie Odrzucone. Proszę o zamknięcie tematu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 101d 9g 44m 30s Opublikowano 21 Grudnia 2017 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi