Skocz do zawartości

Propozycja!

Kwernik1337

Rekomendowane odpowiedzi

Fajne jakby czas na kupowanie trwał 5sekund :)
można też wprowadzić komendę /AG która kupuje wszystkie granaty ;p i fajnie jakby można było przechodzić przez siebie ;_  niektórzy strasznie blokują a szczególnie jak jest pełny serwer ! 

czasu na kupno broni jest dużo. Większość graczy umie sama kupić granaty  więc uważam że to nie ma sensu. Co do przechodzenia przez siebie  już pisałem prośbę ;) więc tylko z tym się zgodzę

mati dużo czasu ? 2sekund to nie dużo czasu chodzi o to że: to jest propozycja jakby co ale mozna było by coś takiego dodać na serwer bo większość siedzi na CT/TT 10sekund jak kupują broń/granaty itp

Czas jest odpowiedni, ja np Jeszce czekam jak kupuje. Naucz się szybkiego kupowania a jak nie to wjedzie ci wprawa z czasem. Propozycja zbędna. Przenikanie na nie. Klasyczny serwer DD2 i jest przydatne brak przenikania bo Można się posadzić 

Edytowane przez NieSzanujeTroluj
  • Lubię to! 1

6lTyscp_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

3 minuty temu, NieSzanujeTroluj napisał:

Czas jest odpowiedni, ja np Jeszce czekam jak kupuje. Naucz się szybkiego kupowania a jak nie to wjedzie ci wprawa z czasem. Propozycja zbędna. Przenikanie na nie. Klasyczny serwer DD2 i jest przydatne 

porządna wypowiedź !

x.jpg

~~

Never trust  a nigga cause he actin' like a bitch

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.