Andrzej Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 2g 18m 33s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Twój nick: ulana paulinka Steam id lub IP: STEAM_0:1:242750747 Serwer: cod mod 200 Data bana:06,01,2018 z przed chwili Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Nitolinka [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CS-Maliver.pl [AMXBans] Reason: 'zegnam ulana MALGORZATE' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:242750747' [AMXBans] Your IP: '83.6.207.76' [AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): nie posiadam nic bo weszlem na serwer trwala runda i dostalem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitolinka Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Dziewczyna Czas: 43m 29s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Chodzisz za mną na różne serwery, prześladujesz mnie i ustawiasz sobie nick "Ulana Paulinka", obrażasz mnie i tyle w temacie, nie mam zamiaru trzymać takiej osoby na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 2g 18m 33s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Nitolinka napisał: Chodzisz za mną na różne serwery, prześladujesz mnie i ustawiasz sobie nick "Ulana Paulinka", obrażasz mnie i tyle w temacie, nie mam zamiaru trzymać takiej osoby na serwerze. prozę o dowody w tym momencie bo na demku widac kiedy dokladnie wszedlem i kiedy zostalem zbanowany. nawet nie zdazylem zagrac jedenej rundy. prosze o wyciaagniecie konsekwencji z tego za co zostalem zbanowany, bo powod zegnam ulana malgorzate, jest dla mnie jakim nie porozumieniem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Online Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 15m 36s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Otworzyłem na prośbę BLT @Nitolinka czekamy na dowody, regulamin przewiduje 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Postów: 0 Reputacja: 3 Grupa: Świeżak Czas: 2g 18m 33s Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam, co z moim banem? mineły równo 24 goziny a ta admina jak nie pokazala dowodów tak nie pokazała, w tym wypadku prosze o ukaranie jej za nakladanie bana, bez zadnych podstaw, za zlekcewazenie obowiazku adminowskiego gdzie powinna udowodnij swoje oszczerstwa wzgledem mojej osoby. proszę o zdjecie tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jako, że koleżanka nie pofatygowała się do tego żeby jakoś swoje zachowanie uargumentować dowodami to nie ma innego wyjścia jak gracza odbanować. Kwestię napomnienia admina zostawiam opiekunom @MLYNEK @AsfasDef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi