martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 50m 42s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 @Radziu Herbata czy kawa-herbata [P]Tysiek czy Malina-meh chyba Malina [P]Motory czy motocykl-motocykl [P]Kino czy lody-kino [P]Ak czy M4-m4 [P]Stefan czy Andrzej-Stefan @sebol~ {P} Masz dziewczyne? Nie {P}Posiadasz prawo jazdy? Nie {P}Jak trafiłeś tutaj na sieć-prosto, dostałem 10 warn na innej sieci więc szukałem do pogrania innego serwa i innych sieci i tu natknąłem się na awp mój od niedawna ulubiony tryb po jakimś czasie postanowiłem złożyć podanie na admina i tak tu u was jestem {P}Ulubiona pora roku (Dlaczego akurat ta) Mam dwie lato i zima bo w lato wakacje i gorąco jest a w zimę mozna lepić bałwany są ferie i darmowe narty i łyżwy mam w ferie {P}Jaki samochód lubisz bmw vs ferrari -ferrari @Malinaa. [P] Ulubiony kolor? Zielony [P] Ulubiony serial? Lombard życie pod zastaw [P] Jak trafiłeś na sieć? Pisałem już na górzę więc pozwole sobie tego nie powtarzać [P] Co się się podoba na serwerze AWP? Nwm dużo rzeczy, mapa bo bardzo lubie indie ale inne mapy też by mogły być co już pisałem w jednej propozycji proponuję sprawdzić I lubię takie tryby jak only awp [P] Pierwszy serwer na którym zaczynałeś przygodę z cs to? JB [P] Jakie rangi byś chciał jeszcze posiadać-nwm napewno chciał bym być kiedyś innym adminem a nie tylko awp, i może jak będę starszy sprawdzę się jako moderator Osoba nominowana: @Queens 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 343d 19g 1m 53s Opublikowano 6 Stycznia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Superka ode mnie leci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Online Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 15g 8m 53s Opublikowano 7 Stycznia 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Supcio teraz trochę więcej o Tobie wiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi