Skocz do zawartości

- PRZYJĘTE - podanie

mati84235

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Mateusz
Nick:Welcome Back :)
Link do gametrackera:https://www.gametracker.com/player/Welcome Back %3A)/91.224.117.74:27395/
Link do banid-a:http://banid.pl/kto?to=0:1:116165830
Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Uważam, iż na serwerze jest mało adminów (tzn. jest ich bodajże 10 aczkolwiek nie każdy gra na serwerze  ;)
Mikrofon(TAK/NIE):tak
Czy miałeś kiedyś Admina?:tak
Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?:tak
Znajomość Komend Amxx?(0-10):5/10
Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE):Tak
Coś o sobie: Mam ma imię Mateusz pochodzę z Radomia. Interesuję się motocyklami, komputerami, ale póki co jeżdżę na quadzie i rowerze :)

Płatność:psc

nie czaje o co wam chodzi z tą aktywnością gram od listopada (do dziś prawie 2 miechy )

• Fundator

Pare razy widziałem na serwerze obecnie na nie daj trochę czasu jesscze 

3sGOnkv.gif

A ja jestem na tak :)

+ GT, masz je lepsze niż większość adminów co nawet normy nie mogą wyrobić.

+ Dobrze grasz więc problemu z rozpoznaniem osób odpalonych problemu by nie było.

+ Składka.

Kilka słówek do niektórych panów u góry. Nic dziwnego, że go nie widujecie na serwerze jeżeli wasza aktywność jest na nim 2x mniejsza. Poza tym. Nie każdy gra w tych samych godzinach, także ocenianie aktywności na podstawie waszego "widywania go" na serwerze jest bez sensowne.  Pozdrawiam! :D 

• Lubię to! 1

oanHYvt.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.