Skocz do zawartości

- ODRZUCONE -Podanie AWP!

martyn.

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Karol
Nick: Truskawke ?
Link do banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:44644714
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Kapi zrezygnował z wszystkich rang niestety :( więc skoro zwolniło się miejsce na opiekuna to składam ;)
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only AWP India
Dlaczego akurat tego serwera: Mam tam admina i lubie tam 🎮 grać ;)
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie
Znajomość amxx i panelu (0-10): (pomylka) 4/10
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Będę się starał wpłacać tyle ile będę mógł
Coś o sobie: (Wszyscy teraz będą pisać zajmij się adminem a nie się pchasz wszędzie wcześniej pb teraz tu ale to nic nie szkodzi ja się nie obrażę i nie piszcie "nie obraż się" bo nie ma czemu się obrażać bo tylko wyrażacie swoją opinię i ja to szanuję) :) . Mam na imię Karol lubię sport i e-sport chodzę do klubu Huragan w Międzyrzecu Podlaskim.

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Jestem Na Tak

Mimo wieku gościu jest ogarnięty

+Stara się

-Brak doświadczenia w byciu opiekunem, ale szybko się nauczy

+Aktywność na forum

Można dać okres próbnych niech się chłopak wykaże.

sygna.jpg.fa18a239e0184ccd301d69af32faf5e0.jpg

Nie rozumiem, po co się starasz znowu o tą samą posadę xd Popatrz dlaczego ludzie byli na nie, gdy składałeś podanie na OP PB. Jeżeli nie spełniłeś dalej ich oczekiwań to nie masz na co liczyć, a wątpię, że w kilka dni przybyło Ci kilka lat. Chyba, że jesteś bratem Zileana xd 

• Lubię to! 1

Mimo ze jestem tu od krótkiego czasu to dorzuce swoje nędzne dwa grosze. Na pewno nie bylbys dobrym opiekunem, bo to nie jest tylko ranga, na której zamykasz tematy propozycji i przyjmujesz adminów. To obowiązek, duży obowiązek. Durnie to brzmi, ze jakas gra jest obowiązkiem, ale opiekun jest odpowiedzialny za WSZYSTKO. Graczy, adminow, serwer, reklamę i czasem nawet za drugiego opiekuna. Masz 11, idź na dwór a nie składaj podanie na opiekuna...

• Lubię to! 1
  • Haha 1

-

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Mysle, ze stanowisko ludzi jak i moje sie nie zmieniło od ostatniego podania. 

Adminem jesteś bardzo dobrym ale na Opiekuna jeszcze za wcześnie. Mam nadzieję, że Ciebie to nie zdemotywuje ale da kopniaka do dalszego wykazywania się. :)

sl6Lp8l.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.