Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dzisiaj przeprowadzę próbny wywiad z użytkownikiem forum o nazwie @Noizy! Zachęcam do czytania! T - jaN - Noizy [T] - Witam Cię cieplutko, zaczniemy od czegoś lekkiego, na początek opowiedz nam coś o sobie. Ile masz lat, skąd pochodzisz i jak masz na imię? [N] - Również witam. Na imię mi Damian, mam 17 lat, choć niedługo ma się to zmienić. Pochodzę z małej wioski z okolic Zielonej Góry. [T] - Urodziłeś się w okolicach Zielonej Góry, czy po prostu w te okolice przeprowadziłeś? [N] - Nie, urodziłem się w Żarach, a aktualnie mieszkam w Nowogrodzie. [T] - Jest tam coś ciekawego, co warto zobaczyć? Na przykład budowle zabytkowe? [N] - Niestety, nic z tych rzeczy. Jedyne co jest warte tutaj uwagi, to duże jezioro, wokół którego rozpościerają się działki. Generalnie to bardzo dobre miejsce na wypoczynek. [T] - Rozumiem. Teraz mieszkasz w Nowogrodzie, ale czy planujesz w przyszłości to zmienić? Chcesz się gdzieś przeprowadzić po skończeniu szkoły? Jakie są w ogóle twoje plany na przyszłość? [N] - Zastanawiałem się nad tym gdzie będę mieszkał i niestety mam niemały dylemat. Z jednej strony, tutaj gdzie mieszkam jest cisza, spokój i sąsiedzi nie przeszkadzają, a z drugiej strony lubię poznawać nowe osoby. Po skończeniu szkoły planuję najpierw znaleźć pracę, choć o planach na przyszłość jeszcze nie myślałem. [T] - Nie ma co się śpieszyć i zbytnio przejmować przyszłością, na jej planowanie przyjdzie odpowiedni czas. Nie masz planów na przyszłość, a masz aktualnie coś co lubisz robić, jakieś hobby? [N] - Moim hobby są motocykle. Od małego coś przy nich grzebię, sprawia mi to po prostu przyjemność. Nie mam zdjęć z dzieciństwa, a szkoda, bo fajnie by było tak powspominać. Tutaj załączam zdjęcia z wypadów ze znajomymi. (Zdjęcia dla zainteresowanych dodam na dole, żeby nie mieszać) [T] - Dwa koła nigdy nie zawiodą . Od małego przy nich grzebiesz, a pamiętasz kiedy kupiłeś swój pierwszy motocykl? Jak to się stało, że zainteresowały Cię akurat motocykle? [N] - Pierwszą swoją maszynę dostałem jak miałem bodajże 8 lub 9 lat i był to skuter. Tata trochę mnie tym zaraził, bo miał kilka tych starszych motocykli jak, np. Wsk, wfm, simson. Tak to się właśnie zaczęło. [T] - Wszystko zostaje w rodzinie. Zjeżdżając () z tematu motocykli, jaki jest twój ulubiony gatunek muzyczny? Masz aktualnie jakąś piosenkę, która Ci się podoba? [N] - Ogólnie to słucham wszystkiego, co wpadnie mi w ucho. Bardziej jakieś electro housy, trochę rapu itp. Więc wychodzi na to, że nie mam swojej takiej ulubionej piosenki [T] - Tak więc ulubionej piosenki nie masz, a co z życiem miłosnym? Jest jakaś niewiasta zaprzątająca twoją głowę bardziej niż muzyka? [N] - Półtora roku temu rozstałem się z dziewczyną, z którą byłem prawie 3 lata. Od tamtej pory nie szukam żadnej dziewczyny, ponieważ ciężko to przeżyłem. Teraz dziewczyny nawet na mnie nie patrzą, bo kto by chciał takiego kogoś jak ja? [T] - Może gdzieś tam jest jedna jedyna, z którą kiedyś zbudujecie związek, który będzie trwał nawet więcej niż 3 lata. Przepraszam za poruszenie wrażliwego tematu. Jeżeli było to dla Ciebie ciężkie przeżycie, zadam ostatnie pytanie na temat spraw miłosnych. Skoro jesteśmy przy miłości, czym jest dla Ciebie miłość? [N] - Miłość jest najpiękniejszą rzeczą i najwspanialszym uczuciem, jakie może spotkać człowieka w życiu. Niestety może również przynieść ból i cierpienie, jeśli na przykład utraci się ukochaną osobę lub zostanie się przez nią odtrąconym. Mimo to kochamy, chcemy kochać oraz nie boimy się tego uczucia. [T] - Bardzo ładnie to opisałeś. Wróćmy jeszcze na chwilę do czasów twojego dzieciństwa. Jaka była twoja ulubiona bajka? Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? [N] - Hmm, powiem tak. Podobało mi się dużo bajek, ale najlepszymi według mnie były: Młodzi Tytani, Fineasz i Ferb oraz Spongebob. [T] - Klasyka, wiadomo. Utrzymujesz dalej kontakt z przyjaciółmi z dzieciństwa? [N] - Miałem jednego kolegę, z którym kontakt utrzymuję do teraz. Nie jest on taki jak wcześniej, bo wiadomo, mam teraz swoich znajomych, a on swoich. [T] - Czy określenie "znajomi" tyczy się również osób ze świata wirtualnego? Na przykład, właśnie z forum CS-Maliver? Czy są tutaj jakieś osoby, które mógłbyś nazwać swoimi znajomymi? [N] - Tak , rzeczywistego jak i realnego. Z osobami którymi piszę i można nazwać znajomymi to właśnie: @agerx @_SpirytusiK_@DEX. i wujaszek @Steve-O [T] - No proszę, całkiem spora gromadka. Masz tu tylu znajomych, a jak trafiłeś na samą sieć? [N] - Zacząłem na dawnym serwerze 4maps, zostałem, ponieważ spodobał mi się. Pograłem na nim chwilę, po czym dostałem bana z powodem: " Wstaw SS na CS-Maliver". Cieszę się, że się tak stało, ponieważ jest tutaj miła atmosfera oraz poznałem dużo wartościowych ludzi. Na samym serwerze dostałem nawet po pewnym czasie admina, lecz niestety serwer upadł. [T] - Uważasz, że przydałyby się tutaj jakieś zmiany, czy raczej wszystko Ci odpowiada tak jak jest teraz? [N] - Właściwie to nie ma się do czego przyczepić Podoba mi się bardzo. Brakuje tutaj tylko dziewczyn, bo jest ich zdecydowanie za mało [T] - Dobrze, postaram się tu jakieś ściągnąć. Już kończymy, więc ostatnie pytanko, jaki serwer najbardziej lubisz na tej sieci serwerów? [N] - Grywam na dwóch serwerach: DD2 i GO:MOD. Miła atmosfera, gracze bardzo rozmowni. Przydałby się jeszcze DM, ale wkrótce pewnie to nastąpi. Jak to się stanie, to na pewno będę ubiegał się o stanowisko administratora. [T] - Życzę powodzenia! Zdjęcia: https://imgur.com/a/UpZcl https://imgur.com/a/yRGdK Tak oto wywiad dobiegł końca! Dziękuję za przeczytanie i zachęcam do zostawiania konstruktywnych opinii w komentarzach Cześć! 7 2 3 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,9 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 20g 52m 35s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wywiad bardzo przejrzysty, powiedziałbym nawet, że taki koktajl informacji! Przyjemnie się czytało. Oby tak dalej! P.S. Fajnie by było gdybyś wyśrodkowała cały tekst. Daje lepszy efekt pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CH3RY Postów: 49 Reputacja: 115 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 23g 10m 11s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ciekawy wywiadzik, jutro dam plusa bo wykorzystany limit na dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 16g 52m 6s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Najsik najsik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agerx Postów: 59 Reputacja: 134 Grupa: Zbanowany Czas: 1d 35m 47s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie no wywiad bardzo fajny Mnje sje podobie, rób więcej wywiadów , bo widać że potrafisz GL HF :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 26s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Fajny wywiad troszkę za krótki. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Super ! Plusik odemnie. Tak powinien wyglądać wywiad. Spójny i ciekawy. Nawiązywanie do odpowiedzi widzę , że masz opanowane do perfekcji! BAJO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi