Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Do kolejnej edycji został zaproszony: @Kopia Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Szklanka czy kubek? [O] kubek. - @Kopia - odpowiada w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do Poniedziałku [19.02] na zadawanie pytań https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 42m 47s Opublikowano 14 Lutego 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 [P] Skąd się wziął Twój nick? [P] Opowiedz nam swoją przygodę jak trafiłeś na sieć? [P] Co uważasz na mój temat? [P] Czemu nie bawisz się już w grafika? ;c [P] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [P] Brakuje Ci czegoś na forum bądź kogoś? [P] Jaki masz znak zodiaku i co On mówi o Tobie? [P] Ulubiona Twoja potrawa to? [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? [P] Jak według Ciebie administracja radzi sobie z forum oraz serwerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 NO HEEEEJ! [P] Jak masz na imię? [P] Skąd klikasz? [P] Ile masz % zniżki w Vision express? [P] Co robisz na co dzień? [P] Czym zajmujesz się w wolnych chwilach? [P] Czemu tak bardzo nie lubisz @Malina ? [P] Czyją Kopią jesteś? [P] Ulubiona książka? Dlaczego? [P] Z jaką prędkością przemieszcza się światło? [P] Czy też uważasz, że związek Harrego z Hermioną byłby ciekawszą opcją niż z Ginny? [P] Kto jest najlepszym członkiem administracji Malivera? Dlaczego ja? [P] Ile skinów wygrałeś już na ruletkach etc.? [P] Jesteś w gronie Kobitek Różyka... Czemu nie wychwalasz mnie tam pod niebiosa? [P] Jaki kolor włosów ma @tivi ? [P] W którym roku @Radziu skończył szkołę? [P] Skąd pomysł na swój nick wziął @★Preacher★ ? [P] Dlaczego @trzecia, a nie na przykład sto osiemdziesiąta szósta? [P] Czy pierwszym słowem którego używa @LALA każdego dnia jest ABSOLUTNIE? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 [P] MCdonald czy KFC i dlaczego KFC? - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofaluwka Postów: 60 Reputacja: 124 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 21m 34s Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 [P] Drugie imię? [P] Trzecie imię? [P] Rozmiar buta? [P] Twoje hobby? [P] Ulubiona kuchnia? [P] Ulubiony gatunek muzyczny? [P] Jesteś tolerancyjny? [P] Masz prawo jazdy? [P] Grill czy sushi? [P] Palisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 [P] kebab czy pizza [P] Dlaczego kebab [P] Dlacego afroamerykanie boją się białych kotóvv?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 [P] Gdzie według Ciebie można zabrać dziewczynę na walentynkową randkę? [P] Co o mnie myślisz? [P] Co według Ciebie jest najważniejsze w wyglądzie człowieka? [P] Pracujesz/Uczysz sie ? [P] Palisz?/Pijesz? [P] Jakie jest twoje ulubione danie? [P] Co Cię obecnie denerwuje ? [P] Ile czasu grasz w Cs'a? [P] Laptop vs Komputer? [P] Woda czy Lemoniada? [P] Blondynki czy Brunetki? [P] Masz drugie imię? Chciałeś dużo pytań więc proszę bardzo: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 17g 26m 19s Opublikowano 19 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 [P] Ile masz w bicku? [P] Stosujesz jakieś odżywki? [P] Twoja ulubiona guma to? [P] Wolisz wstawać wcześniej czy później? [P] Według Ciebie idealnym wiekiem na zakładanie rodziny jest? [P] Zalujesz jakiejś swojej decyzji na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Online Postów: 938 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 9g 37m 1s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 [P] Jak długo grasz w Kantera? [P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z csem? [P] Grasz w jakieś inne gry poza 1.6 i GO? Jakie? [P] Dlaczego zablokowałeś mnie w connectorze na mirage bobie i zginąłem przez Ciebie!? [P] Masz drugie/trzecie imię? [P] Uprawiasz jakiś sport? [P] Skąd pomysł na nick? Ma on jakieś znaczenie? [P] Kto jest najlepszym użytkownikiem na forum i dlaczego jest to @tivi? [P] Po co kózka skakała i sobie nogę złamała? Nie uważasz, że to nierozsądne narażać się na swoje zdrowie? [P] Kawa rozpuszczalna, czy zwykła?! [P] Ulubiony owoc? [P] Kibicujesz jakiejś drużynie piłkarskiej? Jakiej i skąd się wzięło Twoje uwielbienie do tej drużyny? [P] Pracujesz, uczysz się? [P] Chciałbyś coś zmienić na forum? [P] Wyjdziesz za mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi