Master YI Postów: 28 Reputacja: 66 Grupa: Zbanowany Czas: 21g 52m 24s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Imię: PrzemysławWiek: 18 Nick: Pijawa. Link do banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:44644714 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Gdy do was doszedłem, zacząłem grę na serwerach 1.6 i głównie to ciągle gram na PB, wiem że gt to duży problem, ale zawsze postaram się grać jak najwięcej i pomóc Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Paintball Dlaczego akurat tego serwera: Tak jak napisałem, spędzam tam większość czasu, i chcę chociaż w małym stopniu podać pomocną dłoń Malince, choć wiem że gt to duży problem ale myślę że to nadrobię i wszystko pójdzie w odpowiednie strony. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale byłem adminem chociaż wiem że to są kompletnie inne rzeczy menu admina a pluginy. Lecz myślę że szybko się poduczę Znajomość amxx i panelu (0-10): Jeśli chodzi o pluginy to takie 7/10Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, opiekun powinien wspierać serwer Coś o sobie: Cześć, nazywam się Przemek, mam 18 lat, lubię grać w cs 1.6, piłkę nożną i koszykówkę Lubie wasz serwer PB choć gram tam niedługo co jest WIELKIM minusem. Lecz myślę że dacie mi szansę jako opiekun i szybko się poduczę wszystkiego i pomoge malinie w prowadzeniu serwa ;). Jestem miły,spokojny, i kulturalny tak propo xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający V Czas: 55d 18g 57m 21s Opublikowano 19 Lutego 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Stary Ty chyba nie myślisz że ktoś da Ci dostęp do serwera znając Cię zaledwie kilka dni ofc jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jestem na NIE. Dopiero co do nas wbiłeś i już chcesz Opiekuna? Podejrzewam , że ciężko by było nawet z otrzymaniem Admina na serwie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie, nie, nie, nawet nie masz adma, jesteś zbyt krótko, najpierw pograj na serwie, złóż podanko o adma, a nie od razu na opiekuna https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Dzisiaj nie jest pierwszy kwietnia... Na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofaluwka Postów: 60 Reputacja: 124 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 21m 34s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 łotdefak? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Zastanawiam się po co tutaj w ogóle jest coś takiego jak podania skoro ludzie wypowiadający się w podaniach w ogóle ich nie czytają. Może zamknijmy wszystkie rekrutacje i będziemy przeprowadzać tutaj cyklicznie jakieś demokratyczne wybory? Wypowiedziało się tutaj dwóch moderatorów którzy są odpowiedzialni za porządek na forum ale żaden nie wpadł na pomysł żeby to co koledze się popsuło przy pisaniu podania naprawić Osobiście jestem na nie, aczkolwiek jesteś zauważalny na forum, więc idź dalej w tym kierunku, a na pewno zwiększysz swoje szanse. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Postów: 1,2 tys. Reputacja: 1,9 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 20g 52m 35s Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Na chwilę obecną również jestem na nie. Jedynym i największym minusem jest Twój staż na forum aczkolwiek jestem tego samego zdania co Różyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrZ3SiU Postów: 195 Reputacja: 331 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 18g 45m 50s Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 No więc tak, na twoim miejscu bym pierw zaczął od tego że, bym złożył podanie o Admina i się jeszcze podszkolił Następnie bym starał się o Opiekuna jak bym zauważył że bardzo wzorowo mi idzie i nikt nie narzeka Więc zapraszam pierw do złożenia Podania o Admina i potem krok dalej w dobra stronę Serwera Niestety na dzień dzisiejszy Nie..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magar Postów: 27 Reputacja: 68 Grupa: Użytkownik Czas: 7g 43m 31s Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 A więc nie powien odrazu że jestem na NIE. Jestem bardziej na neutral, Dlaczego?: - Polecam Ci złożyć podanie o administratora serwera, a następnie po jakimś okresie starać się o Opiekuna. - Pobądź z nami dłużej na Sieci, abyśmy mieli lepszą opinię o Tobie i Cie bardziej poznali Podanie jak dla mnie bezsensownie napisane. Zrób tak jak ja Ci napisałem oraz @GrZ3SiU, a napewno będę na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Postów: 450 Reputacja: 702 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 4g 47m 52s Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Multikonto? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 21g 38m 7s Opublikowano 22 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Jesteś z nami za krótkie i nie będę w stanie Tobie zaufać, a dawać rangę i robić jakieś ograniczenia to też bez sensu. Złóż podanie za jakiś czas, zacznij od adminowania a potem się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi