Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Podczas nauki z chemii mi się nudziło no i wyszedł taki głupi żart Twój nick: Kapi0988 Steam id lub IP: STEAM_0:0:9941406 Serwer: Wszystkie Data bana: 28.02.2018 ok. 22:00 Wycinek z konsoli: Spoiler [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin hunus. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Yukine!/Kapi0988 [AMXBans] Reason : ' ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.CS-Maliver.PL [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 9941406 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Screeny, lub demko: Oryginalny screen: Skąd wziąłem ziomka z tt: Oraz na koniec psd: http://www81.zippyshare.com/v/rWDPGk1U/file.html 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ocenie jak będę w domu. Jakoś po godzinie 15. Będę edytować ten post. //edit Screen jest ''czysty'', tak przerobiłeś go, ale daj mi orginał zapakowany i wrzucony na zippy. Nie na hosting forumowy. @Yukine! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 http://www90.zippyshare.com/v/Tn5doRmM/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Myślałem, że dostałeś bana ze screenem(dlatego chciałem, żebyś na zippy wrzucił), a to sam sobie go zrobiłeś. Robisz sobie tylko problemy takim czymś, ja nie mogę nic tutaj zrobić - decyzja należy do osób nade mną. Ja mam zakaz podejmowania decyzji w tym temacie. Screen czysty, psd udowania, że screen celowo został tak przerobiony. Zamykam temat, aby żaden wypierdek tutaj się nie wtrącał i głos zostawiam Administracji. ___ Na pewno ten wybryk nie jest warty perma, jak już to bana czasowego. Ale to moje zdanie, nie ma co trzymać żalu za głupi żart. Jak dla mnie przesadziłaś @Malina, przepraszam, że podważam twoją decyzję, ale mam w tym dziale prawo głosu. Po co tracić ogarniętych ludzi? Pierwsza jego taka akcja. Nie każdy ma czas na robienie tylu reklam, czasowy ban i ten temat już nauczyłby go, aby tak więcej nie robić. Ja sam bym już nie robił reklam, bo wracając zajebanym po robocie, wolę sobie odpalić grę czy muzykę, niż zapierdalać na inne fora i robić reklamy. Aż tak Ciebie to uraziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 12g 9m 8s Opublikowano 1 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Za ten burdel co zrobiłeś tym żartem, masz w zamian zrobić 40 reklam. Ręcznie, samemu i wszystkie mają mieć akceptacje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 12g 9m 8s Opublikowano 6 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi