Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 22g 17m 31s Opublikowano 24 Marca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Z okazji zbliżających się urodzin Plebiscyt będzie za cały rok! Można docenić pracę zbiorczą i wypisać nicki osób, których już nie ma lub się nie udzielają. Dodane są 2 kategorie i z 3/4 usunięte, ponieważ widziałam, ze często tam zostawały puste miejsca. Kategorie: Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- Najlepszy Moderator- Najlepszy BL- Najlepszy Grafik- Najlepszy Redaktor- Najbardziej zasłużona osoba- Najbardziej niedoceniony- Najbardziej pracowita osoba- Najlepszy Opiekun Serwera- Najlepszy Admin Serwera- Największa lama- Największy cziter- Pomocna dłoń- Najmilszy użytkownik- Największy spamer- Największy progres- Najszczersza osoba- Najbardziej kulturalna osoba- Najbardziej popularna osoba- Najbardziej wpływowa osoba- 4FUN: Miss- Mister- Maskotka wszystkich- Największy płaczek- Największy kozak- Największy podrywacz- Lizus sieci- Największy No-life- Największy pijak- Najzabawniejszy użytkownik- Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- Nie można głosować na siebie! Oddajemy po jednym głosie w danej kategorii. Nie można wpisać do każdej kategorii tej samej osoby. Głosy mają być obiektywne a nie wynikać z tzw 'lizania tyłka'. Zabawa trwa do 31.03! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający V Czas: 55d 19g 30m 30s Opublikowano 24 Marca 2018 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @Kapi0988 Najlepszy BL- @Elf251 Najlepszy Grafik- @dame Najlepszy Redaktor- @Jakobinek ♥ Najbardziej zasłużona osoba- @owljaN Najbardziej niedoceniony- @Sp3cTeR Najbardziej pracowita osoba- @Who Cares? Najlepszy Opiekun Serwera- @Szelc Najlepszy Admin Serwera- @HuNteR Największa lama- @Hunuś^^ Największy cziter- @saju Pomocna dłoń- @Różyk Najmilszy użytkownik- @Hunuś^^ Największy spamer- @PluszaQ Największy progres- you know.. Najszczersza osoba- @Yuuki Najbardziej kulturalna osoba- @Malina Najbardziej popularna osoba- @Malina Najbardziej wpływowa osoba- @Malina 4FUN: Miss- @Yuuki Mister- @Pi3K4R Maskotka wszystkich- @PluszaQ Największy płaczek- @PluszaQ Największy kozak- @tivi Największy podrywacz- @tivi Lizus sieci- @tivi Największy No-life- @tivi Największy pijak- @PluszaQ Najzabawniejszy użytkownik- @StaryBunny Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)-... 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 9g 22m 5s Opublikowano 24 Marca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@ - @Malina Najlepszy Moderator - @Hunuś^^ Bo jest cichy jako modek Najlepszy BL - @tivi top1 Najlepszy Grafik - @Yuuki Najlepszy Redaktor - @Jakobinek ♥ On był najlepszym redaktorem! Najbardziej zasłużona osoba - @owljaN najlepszy modek był! Najbardziej niedoceniony - @Preacher Najbardziej pracowita osoba - @tivi Najlepszy Opiekun Serwera - @Who Cares? Najlepszy Admin Serwera - @James On był najlepszym adminem wciągu tych dwóch lat! Największa lama - @sebol~ Największy cziter - @Kapi0988 z przerabianiem screenów Pomocna dłoń - @tivi Najmilszy użytkownik - @trzecia :* Największy spamer - @tivi ten co spamuje na tym chatbox! Największy progres - @Szelc co odwalil taki z niego skubany "progres" Najszczersza osoba - @Malina Najbardziej kulturalna osoba - @BONUS Najbardziej popularna osoba - @Mrs.Fuksiara Najbardziej wpływowa osoba - @Malina 4FUN: Miss - @Malina Mister - @Vegeta Maskotka wszystkich - @PluszaQ Największy płaczek - @sebol~ Największy kozak - @_SpirytusiK_ Największy podrywacz - Oho tutaj każdy jeden Pan ale największy to @Noizy Lizus sieci - xxx Największy No-life - @tivi Największy pijak - @Who Cares? Najzabawniejszy użytkownik - xxx Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać) - @Who Cares? @tivi @Malina 1 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuuki Postów: 433 Reputacja: 433 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 2g 46m 41s Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @Kot w Butach Najlepszy BL- @Hunuś^^ Najlepszy Grafik- @Kapi0988 Najlepszy Redaktor- @trzecia Najbardziej zasłużona osoba- @tivi Najbardziej niedoceniony- @RyMcYmMm. Najbardziej pracowita osoba- @Preacher Najlepszy Opiekun Serwera- @Sylwia Najlepszy Admin Serwera- @MoonLight Największa lama- @_SpirytusiK_ hahaha Największy cziter- @RyMcYmMm. Pomocna dłoń- @Malina Najmilszy użytkownik- @Sylwia Największy spamer- @tivi Największy progres- @Noizy Najszczersza osoba- Oj chyba ja ale skoro nie mogę na siebie to @Kot w Butach Najbardziej kulturalna osoba- @Malina Najbardziej popularna osoba- @BONUS Najbardziej wpływowa osoba- @Malina 4FUN: Miss- Mister- @Pi3K4R Maskotka wszystkich- @Mody [t] Największy płaczek- @Hunuś^^ Największy kozak- @Noizy Największy podrywacz- @Mody [t] Lizus sieci- @LiaMa Największy No-life- @Who Cares? Największy pijak- @_SpirytusiK_ Najzabawniejszy użytkownik- @tivi Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @owljaN @RyMcYmMm. @Hunuś^^ 1 1 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 947 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 14g 32m 2s Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Kategorie: Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @bejbi Najlepszy BL- @gtx Najlepszy Grafik- @saju Najlepszy Redaktor- @Jakobinek ♥ Najbardziej zasłużona osoba- @BONUS Najbardziej niedoceniony- @Who Cares? Najbardziej pracowita osoba- @BONUS Najlepszy Opiekun Serwera- @Who Cares? Najlepszy Admin Serwera- @James Największa lama- @Sylwia Największy cziter- @Creating. Pomocna dłoń- @Who Cares? Najmilszy użytkownik- @chapaj kule Największy spamer- @777 siemanooo Największy progres- @BONUS Najszczersza osoba- @Malina Najbardziej kulturalna osoba- @aNjaa. Najbardziej popularna osoba- @Malina Najbardziej wpływowa osoba- @Malina 4FUN: Miss- @trzecia Mister- @Borówka Maskotka wszystkich- @Jestem SplaTTa kuciapkom Największy płaczek- @LiaMa Największy kozak- @Noizy Największy podrywacz- @Mody [t] Lizus sieci- @LiaMa Największy No-life- @Malina Największy pijak- @777 nawet w pracy musisz! Najzabawniejszy użytkownik- @StaryBunny Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @Who Cares?, @Sylwia, @Malina 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- @Malina jak co roku Agata mi zapłaciła, żebym ją tu wpisał. Najlepszy Moderator- @Pan Andrzej sypie warnami niczym snieg w lato Najlepszy BL- @James byl swietny Najlepszy Grafik- @saju jeb** go Najlepszy Redaktor- Najbardziej zasłużona osoba- Najbardziej niedoceniony- @Kapi0988 haha Najbardziej pracowita osoba- @Kapi0988 pełnił już tyle rang, że cięzko to zliczyć na palcach u rąk! Najlepszy Opiekun Serwera- @Malina każdemu zabiera serwery, że na każdym jest opiekunem! Najlepszy Admin Serwera- @AngusBcn zbanował tysiące cziterów, dając tylko 43 bany! Największa lama- @Lamcia Największy cziter- @James zbanowali go na bl.pl, nastepnego dnia strona została usunieta (przypadek??) Pomocna dłoń- @tivi moj informatyk Najmilszy użytkownik- @PluszaQ osoba, jak i gracz ktory potrafi opanować emocje, jest spokojny niczym kwiat lotosu Największy rozmiar siusiaka - @tivi podobno 29,5cm Największy spamer- @Mrs.Fuksiara [*] zdech*** Największy progres- @Różyk kiedys był nikim, teraz tutaj rządzi Najszczersza osoba- @Ireczek zawsze powie prawde Najbardziej kulturalna osoba- @Sylwia legendy glosza, ze nigdy nie uzyla wulgaryzmu Najbardziej popularna osoba- @koks5 pisali o nim na pudelku Najbardziej wpływowa osoba- @BONUS sam sobie jest szefem 4FUN: Miss- @Malina Mister- @Kapi0988 ohhhhh Maskotka wszystkich- Największy płaczek- @mati84235 Największy kozak- @Mody [t] Największy podrywacz- @PluszaQ Lizus sieci- @Noizy Największy No-life- @James Największy pijak- @tivi Najzabawniejszy użytkownik- @sebol~ ten pajac Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @zaba, @kaczorek, @Kangur :((((((( 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kategorie: Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- @TYSIEK <3 Najlepszy Moderator- @James Najlepszy BL- @777 Najlepszy Grafik- - @saju Najlepszy Redaktor- @Jakobinek ♥ Najbardziej zasłużona osoba- @Maliversiak Najbardziej niedoceniony- @Sylwia Najbardziej pracowita osoba- @BONUS Najlepszy Opiekun Serwera- @Sylwia Najlepszy Admin Serwera- ja Nie ma takiego!!!! Największa lama- też ja @Yuuki musiałem Największy cziter- @WooLV Pomocna dłoń- @Pan Andrzej , @Malina Najmilszy użytkownik- @RyMcYmMm. Największy spamer- @tivi Jaca ogarnij się! Największy progres- @Hunuś^^ Najszczersza osoba- @Noizy Najbardziej kulturalna osoba- @Jakobinek ♥ Najbardziej popularna osoba- @Mrs.Fuksiara Najbardziej wpływowa osoba- Zależy gdzie 4FUN: Miss - @Malina Mister- @Vegeta Maskotka wszystkich- @PluszaQ Największy płaczek- @StaryBunny Największy kozak- ja Największy podrywacz- @Noizy Lizus sieci- @Ireczek Największy No-life- @tivi Największy pijak- Nic mi na ten temat nie wiadomo Najzabawniejszy użytkownik- - - - - - - Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @Malina , @WooLV , @Kapi0988 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @Kapi0988 Najlepszy BL- @James Najlepszy Grafik- @Yuuki Najlepszy Redaktor- Najbardziej zasłużona osoba- @Tysiek Najbardziej niedoceniony- @Pan Andrzej Najbardziej pracowita osoba- Najlepszy Opiekun Serwera- Najlepszy Admin Serwera- Największa lama- @tivi Największy cziter- Pomocna dłoń- Tu chyba każdy :v Najmilszy użytkownik- @trzecia Największy spamer- @tivi Największy progres- Najszczersza osoba- Najbardziej kulturalna osoba- Najbardziej popularna osoba- Najbardziej wpływowa osoba- 4FUN: Miss- @trzecia Mister- Maskotka wszystkich- Największy płaczek- Największy kozak- Największy podrywacz- @tivi ten leci jak popadnie Lizus sieci- @tivi Największy No-life- @Malina Największy pijak- @tivi Najzabawniejszy użytkownik- @Yuuki Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- 1 1 1 2 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalmar Postów: 318 Reputacja: 304 Grupa: Użytkownik Czas: 3d 22g 49m 59s Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @Pan Andrzej Najlepszy BL- @James Najlepszy Grafik- @Yuuki Najlepszy Redaktor- @trzecia Najbardziej zasłużona osoba- @Preacher Najbardziej niedoceniony- Najbardziej pracowita osoba- @Tysiek Najlepszy Opiekun Serwera- @Who Cares? Najlepszy Admin Serwera- @AngusBcn Największa lama- @piotrekpl122 Największy cziter- @AngusBcn Pomocna dłoń- @Pan Andrzej Najmilszy użytkownik- Największy spamer- @tivi Największy progres- @Hunuś^^ Najszczersza osoba- @Kapi0988 Najbardziej kulturalna osoba- @Hunuś^^ Najbardziej popularna osoba- @Malina Najbardziej wpływowa osoba- @Tysiek 4FUN: Miss- @Malina Mister- @Vegeta Maskotka wszystkich- Największy płaczek- @.::Ania:3::. Największy kozak- @_SpirytusiK_ Największy podrywacz- @Mody [t] Lizus sieci- Największy No-life- @tivi Największy pijak- @Mody [t] Najzabawniejszy użytkownik- @Yuuki Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @Mody [t] @AngusBcn @Who Cares? 1 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 22g 17m 31s Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 WYGRANI Forum/Serwery: Najlepszy Właściciel/J@- @Malina Najlepszy Moderator- @Andrzej Duda Najlepszy BL- @James Najlepszy Grafik- @Yuuki & @saju Najlepszy Redaktor- @Jakobinek ♥ Najbardziej zasłużona osoba- @Tysiek & @ponczuuu Najbardziej niedoceniony- @Vladimir Putin & @Preacher & @RyMcYmMm. & @Who Cares? & @Kapi0988 & @Pyskata & @Andrzej Duda Najbardziej pracowita osoba- @Tysiek Najlepszy Opiekun Serwera- @Who Cares? Najlepszy Admin Serwera- @James & @AngusBcn - Duecik z DD2! Największa lama- @Hunuś^^ & @sebol~ & @_SpirytusiK_ & @Pyskata & @Lamcia & @Yuuki & @piotrekpl122 & @joe Największy cziter- @saju & @Kapi0988 & @RyMcYmMm. & @Creating. & @James & @Donald Trump & @AngusBcn Pomocna dłoń- @joe Najmilszy użytkownik- @trzecia Największy spamer- @joe Największy progres- @Hunuś^^ Najszczersza osoba- @Malina Najbardziej kulturalna osoba- @Malina Najbardziej popularna osoba- @Malina Najbardziej wpływowa osoba- @Malina 4FUN: Miss- @Malina Mister- @Vegeta Maskotka wszystkich- @PluszaQ Największy płaczek- @PluszaQ & @sebol~ & @Hunuś^^ & @LiaMa & @mati84235 & @StaryBunny & @.::Ania:3::. Największy kozak- @Noizy & @_SpirytusiK_ - Duecik z GOMODA! Największy podrywacz- @Mody [t] Lizus sieci- @joe & @LiaMa Największy No-life- @joe Największy pijak- @joe Najzabawniejszy użytkownik- @StaryBunny & @Yuuki Mój najlepszy przyjaciel forumowy (3 osoby można wypisać)- @Malina & @Who Cares? - najwięcej głosów. Gratulacje! Zostaliście docenieni za cały rok pracy! 5 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi