Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 @Malina [P] Czemu nowy nick? [O] A jakoś tak. [P] Czego pragniesz w życiu? [O] Zachowam to dla siebie. [P] Jesteś osobą kłótliwą czy zmierzającą do kompromisów? [O] I taką, i taką. [P] Ile mas w bicku? [O] Nie mierzone, ale ileś na pewno! [P] Spełniłeś już jakieś swoje marzenie? [O] Spełnia się! [P] Jaki słodycz przypomina Ci o dzieciństwie? [O] [P] Masz juz wszystkie rangi, ktore chciales czy jeszcze o jakas sie starasz? [O] W czyiś oczach na pewno widzę się wyżej, ale ja uważam że Moderator jak na razie wystarcza. [P] Czegos Ci brakuje na forum? [O] Serwera BF2. [P] Myślisz, że każdy jest zaangażowany na forum, czy jednak pojedyncze osoby? [O] Każdy jest zaangażowany, każdy na swój sposób, ale jest! [P] Kogo poznales pierwszego przychodząc na forum? [O] A żebym to ja pamiętał, P.S. @Dabster się nie liczy [P] Co Ci sie u nas spodobało, że zostałeś? [O] Atmosfera, osoby i ogólnie całe forum @Wercia [P] Jak tam zdrówko? [O] A w porządeczku! [P] Co cenisz najbardziej w ludziach? [O] Charakter. [P] Zmieniłbyś coś w sobie?Jak tak, to akurat co i dlaczego akurat to? [O] Jest trochę tych rzeczy, ale nie będe wymieniał. [P] Wybaczyłbyś zdradę? [O] Jeśli druga osobą starałaby się odzyskać zaufanie to tak![P] Ile masz wzrostu? [O] 184cm[P] Dlaczego jesteś takim alkoholikiem? [O] Nie jestem.. :c Pije, bo lubię![P] Cola czy pepsi? [O] I to, i to[P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Aktualnie nie[P] Jak długo grasz w cs'a? [O] Pierwszy raz styczność z Counter-Stri'kiem miałem w wieku 10 lat. Trochę czasu już przy tym zleciało.[P] Czytasz książki? [O] Nie. [P] Film czy serial? [O] I to, i to. [P] Film czy książka? [O] Film [P] Jaki typ gier lubisz najbardziej? [O] Każdy gatunek mi pasuje. [P] Ulubione danie? [O] Pierogi! [P] Ulubiony napój procentowy ? [O] Zostawie dla siebie! [P] Masz jakiegoś idola? [O] Nie. [P] Kim chciałeś zostać, jak byłeś mały? [O] Starzak! [P] Gdzie widzisz, siebie za 10 lat? [O] Pewnie pod jakimś mostem, ale to się zobaczy. [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [O] Chyba z każdym! [P] Masz rodzeństwo? [O] Niestety, tak. [P] Pizza czy kebab? [O] Obojętne! [P] Tylko pierogi ruskie, prawda?! [O] Prawda!![P] Telefon czy komputer? [O] Szczerze to telefon.[P] Cs 1.6 czy CS GO? [O] I 1.6 i GO! @Pyskata [P] Wiesz wgl co to znaczy Hujuś? (Według mnie niekoniecznie) [O] Dobrze, że ty nie wiesz, także takie pytania zostaw dla siebie! [P] Z kim na forum najlepiej się dogadujesz i dlaczego sądzisz, że akurat z tą osobą? [O] Dla mnie jest ważne, że z każdym idzie się dogadać. [P] Dokończ zdanie cs-maliver.pl to? [O] Najlepsza sieć pod słońcem! [P] Jakie masz zdanie o mojej osobie? XDDDD [O] Oj Sysia, publicznie czy na pw chcesz? [P] Czego nominujesz Wercia do następnego P&O? [O] Dobry z Ciebie Jasnowidz! [P] Twój znak zodiaku co mówi o Tobie? [O] Wrażliwe na ludzkie nieszczęście, pomagają wszystkim dookoła, starają się być radosne i kochające, nie ma sytuacji, obok której przeszłyby obojętnie. To także osoby bardzo twórcze. @3M3S [P] Golisz nogi ?! [O] Ty mądry jesteś?! Sam golisz nogi Adrian >.< [P] Masz dziewczynę ? [O] Aktualnie nie. [P] Lubisz podróżować ,jak tak to gdzie chcesz jechać w przyszłości ? [O] Nie lubie podrożować, ale jakieś miejsce w przyszłości odwiedze. [P] Auto czy rower ? [O] I to, i to. [P] Próbowałeś kiedyś alkoholu xDD ? [O] Ty się z choinki urwałeś??!! @Vladimir Putin P] Czemu jesteś rudy??? [O] Rudy to jest twój syn! [P]Jak często golisz się w miejscach intymnych??? [O] Tomasz, Tomasz, takie pytania dla siebie zostaw. [P] Czy w końcu ten róż na policzkach ci pasował czy jednak posłuchałeś Weroniki i poszedłeś w niebieski? [O] Say what?![P] Lepszy błyszczyk czy pomadka? [O] Tobie lepiej pomadka.[P] Lubisz rasistów? [O] Każdego człowieka trzeba szanować, nie zależnie z jakiej jest rasy.[P] Jeśli weźmiemy pod uwagę przeistoczony energetyzm deizmy-kreacyjno mistycznego. To czy jego ortodoksyjność resublimuje jego struktualizmy egzystencjalne.??? Uzasadnij!!! [O ] Tak. [P] Lepsza MANDARYNA czy DODA?? Wiem co lubisz. [O] A dla Ciebie, która lepsza? [P] Jaki kolor masz koszulki z Justin'em Bieber'em?? [O] Ty głupi? [P] Dlaczego wolisz różowego MATIZA od czarnego BMW? [O] Tomek, a zastanów się, jakby wyglądał kucyk w BMW, a jak dorosły koń w Matizie? [P] Czy uważasz że noszenie stringów tyłem do przodu jest wygodniejsze? Dlaczego TAK? [O] Zależy od kobiety. [P]Dlaczego pijesz RADLERA? [O] To było jednorazowo! [P]Kiedy egzamin na prawko? [O] Jeszcze wykładów nie miałem. Nominuje ten no @Wercia 3 1 2 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emesik. Postów: 142 Reputacja: 205 Grupa: Użytkownik Czas: 2d 17g 14m 18s Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Dużo rzeczy się dowiedziałem ,dobrze ,że jednak nie golisz :) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyn. Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,2 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Użytkownik Czas: 41d 9g 55m 24s Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nieźle, Nieźle. Plus! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Brawo ja!!!! Brawo Ty!!!!! XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 23g 43m 50s Opublikowano 21 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 No dopisal to moge dac plusa! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi