Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Co mówi o tobie Rok Urodzenia? https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks twojego kota Postów: 567 Reputacja: 585 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 16g 18m 52s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Że mam 18 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Postów: 233 Reputacja: 350 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 2g 48m 12s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Rok urodzenia mówi mi kiedy się urodziłem XD Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Pyskata Postów: 1,2 tys. Reputacja: 8,2 tys. Grupa: Zasłużony Inne: Premium Dziewczyna Czas: 155d 8g 42m 47s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Rok Słońca: 1926,1933,1940,1947,1954,1961,1968,1975,1982,1989,1996 - najlepszy rocznik <3 Osoby urodzone w Roku Słońca cieszą się dobrym zdrowiem i energicznością, z uwagi na swoją otwartość są bardzo lubiane w towarzystwie, łatwo nawiązują nowe znajomości ale i nowe Miłości. Ogólnie są to osoby bardzo pogodne i wesołe. Można na nich polegać i zaufać im. Cieszą się swoim dostatnim życiem przez co przyciągają do siebie jeszcze więcej dobrego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Horoskop chiński: Koń Koń jest siódmym ze wszystkich zwierząt chińskiego zodiaku. W kulturze chińskiej reprezentuje szybkość i wolność. Wiele północnych grup etnicznych, takich jak Mongołowie czy Mandżurowie, oddaje cześć koniom. Człowiek urodzony w roku Konia jest niezwykle aktywny i energiczny. Uwielbia być w tłumie i zazwyczaj można go spotkać na różnego rodzaju wydarzeniach kulturalnych, jak koncerty, przedstawienia teatralne, imprezy sportowe czy też spotkania w gronie znajomych. Zachwycający Koń dysponuje świetnym poczuciem humoru i lubi oczarowywać publiczność. Nic dziwnego, że często zajmuje centralne miejsce w towarzystwie. On naprawdę doskonale się bawi, kiedy może spędzać czas z ludźmi. Czasami Koń jest trochę za bardzo skoncentrowany na sobie, ale to nie znaczy, że nie interesuje się problemami innych. Kłopoty najbliższych bardzo go martwią, więc stara się pomagać w miarę swoich możliwości. Człowiekowi urodzonemu w roku Konia brakuje prawdziwej pewności siebie. Bardzo często powątpiewa we własne możliwości, co może przekładać się na relacje z otoczeniem. Jeśli Koń za bardzo zacznie kwestionować swoją wartość, może sobie narobić kłopotów. WSZYSTKO SIE ZGADZA JAKIM CUDEM NAWET JEST NAPISANE ZE KOŃ KOCHA AKTYWNOSC FIZYCZNĄ PODRÓŻE I ZMIANY KIM JESTEŚ I SKĄD MASS INFORMACJE O MOIM ŻYCIU - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 No, kiedy mam urodziny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Postów: 1,1 tys. Reputacja: 826 Grupa: Przyjaciel Czas: 3d 17g 18m 24s Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 18 godzin temu, Pyskata napisał: Rok Słońca: 1926,1933,1940,1947,1954,1961,1968,1975,1982,1989,1996 - najlepszy rocznik <3 Osoby urodzone w Roku Słońca cieszą się dobrym zdrowiem i energicznością, z uwagi na swoją otwartość są bardzo lubiane w towarzystwie, łatwo nawiązują nowe znajomości ale i nowe Miłości. Ogólnie są to osoby bardzo pogodne i wesołe. Można na nich polegać i zaufać im. Cieszą się swoim dostatnim życiem przez co przyciągają do siebie jeszcze więcej dobrego. Ty no zgadza się haha 96 na zawsze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi