Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Do kolejnej edycji został zaproszona: @Pyskata Informacje: Pytania poprzedzamy [P], a odpowiedzi [O], np. [P] Lody czy owoce? [O] Lody - @Pyskata - odpowiada w nowym temacie Zakaz kopiowania pytań od kogoś! Więcej się dowiecie! Macie czas do piątku [10.08] na zadawanie pytań. https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ smileeq Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,5 tys. Grupa: Premium+ Inne: Fundator Donator Użytkownik Maliś SUB Czas: 60d 9g 20m 54s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Premium+ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 [P] Dlaczego Pystaka? [P] Ile masz wzrostu? [P] Ile ważysz? [P] Jaki rozmiar miseczki? [P] Rozmiar stopy w cm? [P] Jakie filmy lubisz oglądać? (gatunek) [P] Więcej pijesz czy jesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Postów: 233 Reputacja: 350 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 2g 48m 12s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 [P] Jesteś dziewicą? [P] Ile masz lat? [P] Czemu akurat forum związane z cs? [P] Ile czasu spędzasz przy komputerze? [P] Film czy serial? [P] Spotify czy Tidal? [P] Masło czy margaryna? [P] Chodzisz do kościoła? [P]Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem? [P] Bruneci czy Blondyni? [P] Coca Cola czy Pepsi? [P] Adidas czy Nike? [P] Kto lepiej spisuję się w roli moderatora forum? Ty czy Trzecia? [P] Praworęczna czy leworęczna jesteś? [P] Malujesz się? [P] Ile jesteś na tym forum? [P] Pies czy kot? 1 Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pumeks twojego kota Postów: 567 Reputacja: 585 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 16g 18m 52s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 [P] Od kiedy grasz w csa? [P] Jak trafiłaś na to forum? [P] Jakie jest pierwsze 9 cyfr twojego numeru telefonu? [P] Cola czy pepsi? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Kiedy idziemy na kebsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Postów: 5 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 27d 15g 6m 31s Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 [P] Jesteśmy internetowymi przyjaciółmi ? [P] Kiedy gramy znowu 1 vs 1? [P] Lubisz mnie? Wiem, że tak ^^ [P] Jesteś moderatorem? [P] Czm, aż tak mnie lubisz xd [P] Czemu tak pyskujesz ? :O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaang Postów: 29 Reputacja: 42 Grupa: Użytkownik Czas: 8g 56m 41s Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 [P]Czemu akurat ta sieć? [P] Na Jakim serwerzę najbardziej lubisz grywać? [P] Jakie masz zainteresowania? [P] Kim chciałabyś być w przyszłości? [P] Masz rodzeństwo? Panowie wyżej, kobiet się nie pyta o wagę ;). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 [P] Uda nam się spotkać? [P] Ulubione danie? [P] Lubisz jeździć na rowerze? [P] Za co mnie uwielbiasz? [P] Co o mnie myślisz? [P] Piwo czy wódka? [P] Jaki gatunek muzyczny najbardziej Ci pasuje? [P] Lubisz wieczorne spacery? [P] Palisz? [P] Jak Ci się podoba nowa praca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 345d 10g 48m 59s Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 [P] Co myślisz o mnie po tylu latach znajomości? [P] Najgorsze wspomnienie ze mną związane to? [P] Jakie jest Twoje najlepsze wspomnienie ze mną związane? [P] Lubisz pracę zespołową? [P] Jak Ci się znowu podoba "praca" zielonego? [P] Brakuje Ci kogoś ze starej ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi