Skocz do zawartości

Kick Podczas Wpisywania Kodu na Vipa

MySzABDSMGrey

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry Wieczór 
Nie Bedziemy Dlugo Pier... Bo nie ma czasu na glupoty ( pisze bez poslkich znaków gdyby jakas gimba sie oburzyla ze to blad )

Wiec zmierzajac w strone tematu jak w tytule dzis po godzinie 21.48-49 postanowilem sobie kupic vipa . 
a sposob kupowania Vipa podczas gry i wpisywania kodu wyglada jak AFK co bylem w innym miejscu niz resp .
ale niestety podczas otrzymania kody zaczalem Wpisywac wszystko elegacko weryfikacja kodu a ty kick ze serwera od Adminka 
tzn. od Platynowego ale bardziej by pasowalo zardzewialego ❤️ 
wiec powyzej to skarga za nieumysle wywalenie co spotykalem sie ze lubie na respie 5 runk afk i nic ale pewnie Platynowy zostal zabity nie chcial czekac to 
wolnosc i swoboda admina bo On wszystko moze ..( haha)
zapytalem sie po ponownym wejsciu czy samo mnie wywalilo czy ktos to zardzewialy sie przyznam ale przez mikro to Mu pisalem ze kod wpisalem 
odpowiedzial cos pod nosem potem powiedzialem tak jak wlasnie czynie ze widzimy sie na forum to bulwers kolejny nastepnie padlo haslo " moge cie na caly dzien zbanowac " kozak straszny ❤️  wystraszylem sie 😄  
Odyby rozmowa odbyla sie [piszac zalaczyl bym link do rozmowy ....

i co zrobimy w takiej rzecz pieknej sytuacji ? vip niby 1 dniowy na poczatek i to dobrze bo gdyby byl drozszy to Kolege by rdza zjadła mimo Platynowego Nick-u 
Potrzebny jest dowod na wyslanie sms ? oczywiscie ze tak wiec zaraz  bedzie mozna podziwiac 🙂 
https://zapodaj.net/74bbbca26a643.png.html  

zapraszam i oczekuje rekompensaty np. 2 dniowym vipem dlaczego? bo za bledy sie płaci ❤️  mimo ze to tylko gra :))

39522480_330114657533416_211943059665977344_n.png

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Ciężko to się czytało, ponieważ znaków interpunkcyjnych nie wstawiasz, ale do rzeczy. Mogłeś wejść jeszcze raz na serwer, jeżeli dostałeś kicka. W czym był problem?

76561198815034151.png

Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 

FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif

Zaczne od tego ze gracz Platynowy nie ma u Nas admina.

Ja dałem ci kicka.

Byłeś przed bramą na b i stales afk.

Nie obchodzi mnie czy kupywales vipa czy nie, byłeś afk. 

Zostales sam w tt (reszta zginela) a tt ma cele jak wiemy. Wiec?

To ze vip nie dziala napisz w dziale reklamacji.

Jak chcesz kupić vipa idz na spec a nie zostales sam w TT masz cele a ty stoisz afk i kupujesz.

@Malina skarga na mnie, odpowiedziałem na nia.

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif