wiktor000 Postów: 0 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 25m 16s Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Twój nick:__________ Steam id lub IP: Serwer:jb Data bana:dziś Wycinek z konsoli: Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Nie chciałem się tu odwoływać od bana ,chce tylko coś napisać ,ale nie wiem gdzie Chcę tylko powiedzieć że zachowanie fokusa z serwera jb jest poprostu żałosnę,piszę na niego skarge a ten mi daje perma Nie pisze tego żeby się rozżalać tutaj nad wami ,i też nie nalegam na UB skoro takie osoby funkcjonują na waszej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzecia Postów: 555 Reputacja: 656 Grupa: Zasłużony Inne: Dziewczyna Czas: 4d 13g 17s Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Wchodziłeś na aktywnym banie, co się równa permem - myślę, że można zamknąć. - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor000 Postów: 0 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Czas: 25m 16s Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Aktywnym banie ? nawet nie wiedziałem że mam bana,w amx bansie też nie ma,a jak już jest to zobaczcie ip takie same, i sidy też EDIT A tak w ogóle to za co miałem bana wcześniejszego? Bo ja niewidziałem żeby moj nick był amxbansie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Postów: 233 Reputacja: 350 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 2g 48m 12s Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi