Skocz do zawartości

Podanie o redaktor FanPange'a

OxyMen2

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Krystian 
Staż na forum: 20 H  54 s 
Doświadczenie: Bardzo dobre . Posiadam swój FanPange'a ( KONFY SQUAD) , który nawiązuje do grupy  SQUAD™ 
 na Facebooku , Potrafię posługiwać  się całym panelem na FanPange'a
Posiadałem grupkę  , która liczyła 132 tysiące osób teraz mam nową grupkę i jest  7 k .
Więcej czasu przesiaduje na facebooku , myślę że poradzę sobie.  
Jeśli administracja by się zgodziła ,mógłbym  wprowadzić nowości trochę na FanPange'a
Czas jaki poświęcisz na zaglądanie na forum i FanPange'a Na forum spędzam czas od 3/5 H dziennie .  
FanPange'a przeglądam codziennie . 

@Pyskata to były żarty  na czatbox  . Szkoda mi tylko , że zachowujesz się jak dziecko .   Każdy popełnia błędy maleńka ty też dokładna nie jesteś 🙂 A na dd2 wiem co mam robić bo uzgadniałem to z @Malina więc nie powinnaś oczerniać że nic nie robię ., lecz zobacz moje gt na serwerze 🙂 pozdrawiam . 

• Haha 2

Zapraszam na DD2 IP : 91.224.117.74:27395

Szczerze to na nie:

- jako opiekun na DD2 nie wykazujesz się,

- po tym ostatnim przypale, jestem do Ciebie sceptycznie nastawiony,

- zajmij się swoją obecną ranga, a nie startujesz na kolejną.

• Lubię to! 2
  • Haha 2
  • Super! 1

A ja tam dam na tak.

+Stara się.

+Aktywny na forum

+Jako opiekun moim zdaniem nie idzie mu słabo.

+Pomoc dla Pyrosa i Maliny zawsze się przyda 🙂

ciapaniegif.gif.cddc6232c47376f70999d040bd2b1c3f.gif

Za jakiś czas do kolejnej funkcji wystartujesz???
Skup się na obecnej randze. 
Chcesz brać zbyt dużo obowiązków na swoją głowę, a na obecnym stanowisku średnio Ci idzie.
Jakoś nie widzę Ciebie na tym stanowisku.
Wnieś coś więcej od siebie do sieci i nie szukaj awantur na CZACIE.
Pokaż co potrafisz .(chodzi o redagowanie )

No niestety jako, że na FanPage'u jest dość mało pracy. Zmuszony jestem dać NIE.

• Lubię to! 1

• Zasłużony

Również jestem na nie, powody podali chłopaki wyżej, no ale nie wypada własnego zdania nie wyrazić, jako Opiekun serwera nie robisz nic prócz dawania lajków za głosowanie na serwer, typowo pchasz się na rangi praktycznie wszędzie składasz, skup się na jednym stanowisku a poza tym jak wspomniał Hunuś odrzuciłeś mnie do siebie przez to, że na innej sieci pisałeś duperele na chatbox czy gdzie indziej nie obchodzi mnie to gdzie, ale zachowanie poniżej krytyki skoro masz jakąś rangę u nas to nie szukaj odskoczni z dowartościowaniem swojego ego, nie jesteśmy w podstawówce po co takie kolorowe podanie? Nie da się użyć zwykłego koloru? Wykaż się na obecnej randze, udowodnij że warto dać Ci szansę na jakąkolwiek rangę, wtedy zmienię zdanie, w ogóle nie rozumiem nagłówka "Podanie o redaktor FanPange'a" - nawet tutaj zrobiłeś błąd, więc tym bardziej się skreślasz bo to jednak obowiązek jest pisać poprawnie tym bardziej gdzie czyta to multum osób i mamy mieć redaktora który robi aż takie błędy? Błagam, kończę swój poemat. 

@OxyMen2 Nie nazywaj mnie maleńką to po pierwsze, po drugie jak juz wspominałam my tego nie wiemy czy pisałeś w żartach czy też nie, wyraziłam swoje zdanie musisz przyjąć to na klatę a nie typowo spłakać się, w sumie co ja się dziwię! W każdy bądź razie nie wdaję się już z Tobą w dyskusję bo nie warto, a obowiązki co do Opiekuna wiem jakie są bo sama miałam, więc nie pisz mi a poza tym szkoda więcej pisać, skończyłam goodbye! 😉 

• Haha 1
  • Super! 4

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Dnia 24.08.2018 o 14:44, OxyMen2 napisał:

Każdy popełnia błędy maleńka

Zgniłem w tym momencie xD 😄

Co do podania niestety jestem na NIE 😕 z tego co piszą wyżej nie przekonujesz mnie niczym szczerze..Skup się na tych swoich FP czy tam grupkach i serwerze DD2 a za jakiś czas może napisz ponownie. 

• Lubię to! 3

3560832.jpg.ff6565bab6627f5a58a77023f9105810.jpg

Moim zdaniem musisz poprawić interpunkcję (+ stawiasz spację przed znakiem) i błędy. Z tego co zauważyłem, to piszesz tylko zdania pojedyncze, a chyba chodzi o to, żeby czytało się lepiej posty na fb. Jestem na nie.

76561198815034151.png

Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 

FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif

• Właściciel

@OxyMen2 pomaga mi na DD2 na tyle ile ma dostęp i myśli o serwerze, ponieważ cały czas do mnie o niego pisze i dokłada się do reklam.

Dziś lub jutro możecie się spodziewać od niego konkursu na serwerze.

Co do samego podania bym przyjęła, ale nie mogę jeżeli więcej głosów jest na NIE.

Dlatego muszę niestety odrzucić, ale zapraszam do ponownego napisania podania za jakiś czas. 🙂 

sl6Lp8l.png

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.