Popalony Styk. Postów: 0 Reputacja: 2 Grupa: Świeżak Czas: 1g 7m 58s Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Twój nick: Popalony Styk. Steam id lub IP: 37.47.97.201 Serwer: Only DD2 Data bana: --- Wycinek z konsoli:BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [BANNEO] Powod: Aktywny! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.cs-maliver.pl ! [BANNEO] Twoje SteamID : VALVE_0:4:807331534 ! [BANNEO] Twoje IP : 37.47.97.201: Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Aktywny , zadnych zdj nic , nie wiem oco chodzi zabardzo dopiero co wbiłem .. Bardzo prosiłbym o aktywność w tej sprawie nie wiem za co ten ban i nawet nie wiem kiedy to było .. 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Postów: 233 Reputacja: 350 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 2g 48m 12s Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Grałeś na zbanowanym ip, wracaj do gry proponuje zmiane sieci bo ci sie ip zmienia i niektóre moga byc pobanowane. Najlepiej zresetuj router. 1 Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi