Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 4m 36s Opublikowano 8 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Czy warto mówić zawsze co się myśli, czy lepiej czasem przemilczeć? Dlaczego tak/nie? 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoWiK Postów: 707 Reputacja: 839 Grupa: Zbanowany Czas: 3d 7g 51m 22s Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Zawsze należy mówić prawde, nawet tą najgorszą i z którą nie wszyscy lub nikt nie zgadza. Dlaczego? Lepiej być tym złym, prawdomównym człowiekiem niż kimś kto będzie każdemu (bez urazy nikomu ^^) wchodzić w dupsko 😉. Nigdy nie należy milczeć 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Postów: 3,1 tys. Reputacja: 3,4 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 73d 18g 22m 21s Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Czasami warto mówić to co się myśli, ale i czasami nie. Dlatego, że w ten sposób możemy np. wyrazić uczucia do danej osoby, które są pozytywne lub negatywne. A dlaczego nie mówić? Możemy kogoś w ten sposób urazić, zdenerwować. Zawsze uważam, że prawdę lepiej powiedzieć niż dusić to w sobie. 🙂 https://steamcommunity.com/id/hunatoziomal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Zimno Bo Mi Okno Postów: 50 Reputacja: 84 Grupa: Użytkownik Czas: 22g 13m 52s Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Zawsze powinno się mówić to co się myśli na dany temat . Dlaczego ? Ponieważ to wolny kraj i każdy ma swoje zdanie na dany temat i to nie ważne jak okropne ale chociaż szczere . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokus Postów: 233 Reputacja: 350 Grupa: Użytkownik Czas: 5d 2g 48m 12s Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Milczenie jest złotem, ale głupoty są platynowe Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi