Skocz do zawartości

CRASH CS GO

Leszy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam duży problem z Globalem ,crashuje mi go co mecz (cs go.exe przestał działać) ,crashuje tez gdy chce zrobić głosowanie ,czy też wejść w opcje gry.

Denerwujące jest włączanie co mecz ,cs'a na nowo.

Robiłem spójność plików. Nie pomogła

Dodawałem też takie komendy startowe w właściwościach Cs

-novid -threads 3 (bo chyba tyle mam, albo jestem tępy jak siekiera która leżała całą zimę w śniegu) - -processheap -tickrate 128 - high

ZROBIŁEM reinstal i nadal to samo. 

Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE

xfEeqYa.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Więcej syfu do opcji startowych wpisz

W cfg "video"  zmienisz cyfrę z "0" na "1" "setting.mem_level" 

Potem robisz spójność plików

76561198815034151.png

Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 

FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif

Aktualnie mam tylko jedną komende w opcjach startowych 

a to w cfg już zrobiłem , tylko ,że z "1" na "0"

Życie jest zbyt krótkie aby je marnować spełniając marzenia innych innych ludzi ~ OSCAR WILDE

xfEeqYa.png

Podaj jakiego masz windowsa, ile bitowy, oraz specyfikacje kompa.

76561198815034151.png

Masz sprawę, a może chciałbyś zakupić vipa na serwerze jailbreak? Dodaj mnie na steam, albo napisz do mnie na forum! 😄 

FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif FOKUS.gif.44656c068225afe4695b32e08baf2f6e.gif

xfEeqYa.png

Ref.

Chciałem dziś zagrać sobie deathmatch'a i było akurat inferno. Wywaliło mi błąd przy ładowaniu mapy, spróbowałem jeszcze raz to był mirage, to mi załadowało normalnie..

Przed chwilą chciałem zagrać Mecz na inferno to tez wywaliło błąd i ban na 30 minut..

Pomocy bo to rozjebie 

xfEeqYa.png

Ref. 

Po aktualizacji windowsa i sternownikow wszystkich moge grać tylko Mirage..

Przy każdej innej mapie błąd 

Dodaje ,że dysk przy większym obciążeniu więcej świeci niż mruga 

xfEeqYa.png

z rozdziałką już coś myślałem , dałem na większą. Mam 1024/800 czy tam ile, jak nam mniejszą to nie będzie gry, piksele będe miał

Reinstala nie robiłem ,bo z tego co czytałem w necie to nie pomaga

xfEeqYa.png

Spróbuj ustawić 4:3 1024x768 i może pikseli nie będzie. Może pomoże jak nie to nie mam pojęcia. Miałem taki problem, że co jakiś czas mi błąd wywalało ale to na starym kompie i zmiana pomogła.

Taką mam ustawioną 

a mniejszej juz nie będe dawał

xfEeqYa.png

ref

xfEeqYa.png

• Radek zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.