Skocz do zawartości

Mała wielka zmiana.

Gość daqu.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość daqu.

Witam. Chciałbym zaproponować zmianę czasu do wybuchy c4. 30 sekund to za mało na zrotowanie z innego bs'a + wybicie Tt. Optymalnym czasem byłoby 40-45 sekund. Proszę o wypowiedzenie się co sadzicie o tej zmianie. 

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Top użytkownicy w tym temacie

Nie, nie zostawiłabym tak jak jest 40-45 sekund to za długo.

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

Jak na moje to o wiele za mało, Nie ma czasu na rotacje ze strony ct zwłaszcza że muszą jeszcze zabić tt w wielu przypadkach. 

Dlatego ja jestem za zmianą na 40 sekund, tak jak to z resztą jest w turniejowym w cs:go :)xd:D

just_sleep.png

Z tego co mi wiadomo na turniejach cs go jest 35 sekund. Tak też tutaj powinno być.

• Lubię to! 2

--------------------------------------------------------------------------------

Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie.

Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu.

Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku.

Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane.

--------------------------------------------------------------------------------

hEOF1of.jpg

40 sekund byłoby dobrym rozwiązaniem bo zanim przebiegne z B na A zostaje mi 16 sekund w tym na zabicie TT wtedy zostaje mi 17 sekund taki żarcik. I faktycznie czasami brakuje tego czasu, ale wątpie by to przeszło jestem na tak i nie ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.