Mamcia. Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam wszystkich tu obecnych czy też nie obecnych, na imię mi Aleksandra, liczę Sobie 17 wiosen. Sieć poleca mi "PaeK" którego pozdrawiam;) Gram na only dd2 i cod Ale najbardziej kocham speedrun Interesuję się tańcem, bieganiem, grami, muzyką i modą. Może zagoszczę tu na dłużej, tego nie wiem. Jeżeli ktoś ma pytania, lub chce pograć, może śmiało pisać, nie gryzę: Steam: http://steamcommunity.com/id/ASDFggf/ GG: 555620637 fb/snap? Priv :> Tyle ode nie jak i o mnie, pozdrawiam. My speedrun move | v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daqu. Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Cześć. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Student Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witaj Niewiasto w naszych skromnych progach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yves Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Spróbuj nie zostać na dłużej! Heejo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngusBcn Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No hej :* 1 -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 29 Lipca 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Hejcia, miej gry. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Chapo Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No siema siema :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 29 Lipca 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Hejcia! Ogarniajcie serwer i zostajecie na dlużej. Im wiecej kobiet tym lepiej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mamcia. Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No to zostanę na dłużejxd dziękuję za miłe przywitanie mnie, pozdrawiam jeszcze raz:) My speedrun move | v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misia Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 hejka Steam : ✩Wredota♡M✩ GG : 20193308 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witaj na naszej planecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 hej ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Boys Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Witam gracz podaję na innych forach iż mieszka w Warszawie na naszej sieci również się osiedliła i razem z [email protected] ją/jego spprawdzilismy i nie jest to ta osoba za która się podaje więc proszę o unikanie jakichkolwiek rozmów z tą osobą :)Jest to fejk bardzo prawdopodobnie nie jest to nawet dziewczyna więcej informacji udzielę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanczo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 https://zapodaj.net/a1a38eb6b8ee5.png.html https://zapodaj.net/be0c3043cfcb2.png.html https://zapodaj.net/18d1b5cb110a0.png.html https://zapodaj.net/77a5939d9b1aa.png.html Mamcia widze ze to również Ty na tych zdjęciach. Ciekawe również ze zostałaś pobanowana na tych forach z powodu fejkowego konta. Masz coś na swoje usprawiedliwienie? Nie sądze ale mimo wszystko czekamy. (NIC ZLEGO NIE ROBIE WIEC PROSZE NIE USUWAC MI KOLEJENEGO POSTA, chce wyjaśnić tą sprawe.) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi