Skocz do zawartości

Rangi dla Cs-Maliver.pl

Aye!

Rekomendowane odpowiedzi

• Przyjaciel

rzeczywiście  'i' zlewa się, ale i tak jest  świetne, jesteś niesamowity ;D

Edit Aye!

Zlewa się, bo inaczej by się nie zmieściło.

Nie mów, że jestem niesamowity, bo wiele mi brakuje :)

A mi szczerze się to wgl nie podoba, będzie się rzucac w oczy za bardzo, poza tym jest dobrze jak jest. Macie teraz problem z dostrzeżeniem kto ma jaka rangę? :P ja nie.. Róbcie co chcecie, nie moje forum, mi się osobiście nie podoba, zbędne.

• Zasłużony

Niestety, może to wyglądać jako hejt ale osobiście, też mi się to nie widzi - jestem w 100% przekonana, że @Tysiek lepsze zrobiłby rangi.

Ale nie bądź zły nie mam na celu obrażenia Cię, po prostu staraj się a na zachętę "+" oczywiście poleci. 

Poza tym nie ma Areny.

Edit Aye!

Arenka jest :)

Nie każdy ma identyczny gust. Większości ludzi podobają się moje rangi, ale rozumiem, że Tobie nie muszą :)

cooltext344241087138805.thumb.png.9fca7f5e844fa0596f8b2f5557744960.png

• Właściciel

Jeżeli taki rangi by miały być to na bank mniejsze, jak ktoś ma z 4/5 to tak profil (koło postu napisanego) się rozciągnie, że masakra, dodatkowo brakuje napisu sieci CS-Maliver.pl, chociaż niech to odróżnia, że to nasze rangi. :)

+ czekam może na jakieś inne propozycje. :)

Lecz szczerze mówiąc nie widzi mi się dodawać rangi graficzne, bo czasem zmieniam kolory rang adminów jeszcze, no i takie rangi zajmą trochę miejsca. ;)

sygna-malina.png

qlU3lUK.gif

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.