Dizzy Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Imię: Krzysztof. Wiek: 15 lat. Staż na forum: Od 3 czerwca jakieś 10 dni online. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Jak widać w miarę poprawiłem swoją ortografię, chciałbym pomóc redaktorom w wykonywaniu pracy. Jestem aktywny na forum można mi zaufać i myślę że nadaję się na to stanowisko. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.): Prowadziłem kiedyś stronę szkoły i nie było ze mną problemów. Próbny wywiad / news: http://cs-maliver.pl...ing/#entry10511 Myślę, że ten wywiad jest najlepszy do tych czas z moich wywiadów. GG:53968161 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charlie. Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie rozumiesz słów: "złóż podanie za 2 tygodnie"? Nie, zgłaszam do moderatorów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Minęły zaledwie 3 dni od poprzedniego podania. Złóż podanie za 2 tygodnie. #Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi