Właściciel Malinaa. Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 ZDJĘCIA! Jak sama nazwa konkursu mówi, wstawiamy zdjęcia z wakacji! Już miesiąc za nami, więc na bank jakieś macie... Nie wstydzimy się, dodajemy! Nie ważne czy selfiaczek czy nie, oby zdjęcia z tych wakacji! Osoba wybrana przez administrację oraz z największą liczbą reputek wygrywa. Nagrody: PREMIUM na forum 2 tygodnie VIP na forum 2 tygodnie Vip na serwerze 2 tygodnie Do wyboru dla pierwszych 2 osób. Czas na wstawienie zdjęć: 31.08 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoN't PaniQ Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Chłopczyk po prawej stronie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pyskata Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Junior Administrator Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Tylko to z wakacji mam niestety, aczkolwiek z Patrykiem. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. StaryBunny Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wakacyjnie z pracy 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Kocham was takie z wakacji bo nudy ♥ Domowa siłka przydało by się opalić Jeszcze miesiąc dwa i Mam kaloryfer swój 9 ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twist Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zmęczony po 30 minutach 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malinaa. Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Moje zdjęcie wakacyjne na praktykach. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Tak bardzo wakacyjnie A tutaj sobie prowadzę pogaduszkę z Yennefer 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Macie z moimi mordeczkami 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twist Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Moje zdjęcie wakacyjne na praktykach. Żebym mógł zagłosować, drugi i trzeci i czwarty raz... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Asia. Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Oczywiście w sadzie tez musi być! Ogrodniczka 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr!ks3n Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Macie z moimi mordeczkami Tumlbr Boys XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wakacje swietnenw robocie non stop 40°C 2 Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 typowo wakacyjnych to ja nie mam :c 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruski_dancer6996 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dałbym swoje zdj ale... DLACZEGO TU JEST KAŻDY STARSZY ODEMNIE! Nie imponujesz mi i nie masz talentu, Zabij sie Nick na serwerze: ruski dancer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Z koleżanką, wakacyjne opalanie się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Było dość mało zgłoszeń dlatego nagrodze 3 osoby z największą ilością plusów Pani S., Bunny oraz Twist! A żeby było jeszcze milej każdy dostaje Premium na okres miesiąca! Gratuluję mordki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi