SONY Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziś nadszedł moment w którym postanowiłem pożegnać się z wami jak i z cs. Nie będę pisał dlaczego, co i jak, tak poprostu nowe cele. Dzięki za danie mi szansy. Tyle ode mnie 3macie się, elo mordy. Pozdrawiam i śpierdalam. Strzałeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aye! Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Hmm.. No to ten.. No 3maj się ;x -------------------------------------------------------------------------------- Kontaktując się ze mną pamiętaj o tym, że potraktuję Cię tak jak ty mnie. Nie poganiaj mnie do robienia zleceń - Bądź cierpliwy, a zrobię wszystko, żeby nie wcisnąć Ci kitu. Spodobało Ci się to co robię? Daj +,żebym wiedział, że idę w dobrym kierunku. Miej wyj$#%ane, a będzie Ci dane. -------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yves Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 nq ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daqu. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Czeeeść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Narty! 3maj się "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Powodzenia w dążeniu do celu. Trzymaj się ;3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dzięki za pomoc przy serwerze, powodzenia trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ Radek. Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Premium+ Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Bajoł Zrywasz dorodną Malinę, w ustach czujesz jej smak. Maliną zostań CZERWONĄ👑 Maliną zostań o tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Chociaż Cię nie znałem to życzę powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi