Biedny Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Żegnam Was i życzę Wam jak najlepiej( poza studentem, bo to idiota :v)! TS został oddany w ręce Maliny, także żadnych zmian tam nie będzie. Nie chcę mi się siedzieć na sieci, w podstawówce bądź gimnazjum było to fajne, ale było. Jeszcze raz najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Student Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Żegnam Was i życzę Wam jak najlepiej( poza studentem, bo to idiota :v)! TS został oddany w ręce Maliny, także żadnych zmian tam nie będzie. Nie chcę mi się siedzieć na sieci, w podstawówce bądź gimnazjum było to fajne, ale było. Jeszcze raz najlepszego Właśnie wszystkim uświadomiłeś, że sam jesteś idiotą.. ech.. potwierdza się tylko maksyma, że głupi się nie rodzą, tylko sami się sieją Powodzenia gdziekolwiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
◦вℓα¢к σя ωнιтє◦♥ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Aha , No rozumiem twoje zdanie ale poukładaj sb życie prywatne 3maj się i mam nadzieje na szybki powrót pa :x ♥ ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gitara siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Szkoda, szkoda 3maj się, narty! "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Premium+ Radek. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Premium+ Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Cześć Biedaku :c Zrywasz dorodną Malinę, w ustach czujesz jej smak. Maliną zostań CZERWONĄ👑 Maliną zostań o tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Essa ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RóżowyJednorożec Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No to elko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yves Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Oj Biedny, biedny. Nieszczęśliwy w życiu. Powodzenia i siema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oreo Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Yooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FryTa Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Rafał siemano! [VIP] yoroshi ~~ : ten fryta to pojebany co wejdzie to opor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczuuu Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi