✘ Shazaa 歌 長 沙 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Twój nick: stary borysa Steam id lub IP: 109.241.43.58 Data bana: 15.08.2016 - około 0:00 Powód bana: Cheater. Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): --- Opis sytuacji: Gram tak jak zwykle, czyli bieg przed siebie i zabijanie. No i jak to zwykle bywa ktoś musiał wejść na spect i na mnie lukać. Tym razem był to Pan Admin o nicku Player (wcześniej na mnie patrzył Admin o nicku wuha, ale wyszedł i nagle pojawił się Player więc chyba nick zmienił). Stwierdził, że cheatuje i wlepił mi bana To jest już 6 mój ban. 5 razy dostawałem ss'y i nie spodziewałem się, że jakiś nie znajomy mi Admin da mi bana za cheaty Proszę oto mój ban --> http://zieba.mybans.eu/ban_list.php?bid=7425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Demka luknę w wolnym czasie, czekaj cierpliwie. Edit Demko patrzyłem na szybko i doszukałem się dziwnych ruchów celownikiem http://f1.hltv.org.pl/srv37006/HLTV-1608152340-de_dust2.dem.zip 04:30 celownik po każdym strzale leci do góry i zaraz znowu wraca na przeciwnika 05:14 minimalny przeskok widoczny na prędkości 1/4 09:40 celownik wraca po każdym strzale w jeden punkt 09:57 celownik skacze 16:01 to samo, celownik skacze Jeszcze poprosiłem innych członków bl, żeby zerknęli na demko więc tematu nie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✘ Shazaa 歌 長 沙 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 4:30 Gość miał straszne lagi i próbowałem w jakikolwiek sposób trafić + mój super wydajny komputer dokładał ścinki co dawało śmieszne skoki. 5:14 Tu akurat żadnych przeskoków nie było, albo ja nie widziałem (patrzyłem na 1/4). 9:40 Nic tu nie wraca. Patrzyłem na wszystkich prędkościach. 9:57 Wytłumaczyłem wyżej w 4:30. 16:01 Normalne strzały nic tu nie widziałem, poza moim głupim zagraniem Z doświadczenia wiem, że jeżeli ktoś ma aima to celownik skacze za każdym razem nie zależnie czy ktoś strzela full auto czy pestki. Może nie widać tego w grze ale demko zawsze pokaże. U mnie tego nie ma. Zdarzają się jednostki skoków, ponieważ moja 9 letnia maszyna postanawia zrobić drop FPS'ów. Jak dla mnie to te akcje są za słabe żeby z miejsca oskarżać mnie o cheatowanie. Edit. Owszem jest przycisk, który tylko wyłącza cheata i nazywa się on Panic Key czy coś w tym stylu. Żeby ponownie haxa włączyć potrzeba wyjść z CS'a i włączyć CS'a i cheata na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jak mówiłem, jeszcze inna osoba sprawdzi demko. Są różne czity wspomagające strzelanie, nie musi to być typowy aimbot, który z ciebie zrobi helikopter i będziesz wszystkich zabijał. Poza tym też jest coś takiego jak on/off i nie przy każdym killu będzie przeskok. Jak chcesz odpisać to edytuj powyższy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf251 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 2:18 Celownik Ci automatycznie przeskoczył na jego głowę gdy strzeliłeś. 1/4 4:30 To nie są normalne skoki nawet przy strzelaniu z ak. Tak przy okazji mam komputer który wyciąga 30 fps w cs1.6 a mi tak nie skacze gdy strzelam z ak o.O 5:14 minimalne, ale to ak takie się zdarzają 9:40 No z tym wracaniem celownika to jednak przesada, ale coś mi się wydaje ze to cheat który wspomaga celowanie. Przy minimalnej odległości celownika od głowy naceluje prosto na głowę. 9:57 przeskoki ( mówiłem co o tym sądzę przy 4:30 ) 16:01 Podobnie jak przy 9:40. No dobrze czas na werdykt. Ban zostaje. Dlaczego? Mam prawie 98% procentową pewność ze masz "aim assist" albo bardzo dobrze skonfigurowanego "trigger". Gdy masz celownik w małej odległości od głowy i tak trafiasz w głowę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi