TakiJeden Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Twój nick: TakiJeden Steam id lub IP: IP 83.11.252.178:27005 Mapa: Nie wiem gdyż grałem sobie spokojnie na serwerze wbiłem dziś o godzinie 16.30 jakoś tak i ban hmmm za co nie wiem gdyż gram tu parę dni i nie miałem za co dostać bana raz miałem tylko ostrzeżenie za txt , wbiłem na te txt , gdyż admin o nicku C... (nie wiem co było dalej ale zaczynało się na c) nic nie robił gdy mu napisałem , że jest cheater na serwerze a nie wiem co ten admin robił przez pół godziny nic z tym nie robił lecz w końcu go zbanował pernamentalnie Data bana: Nie wiem , lecz wiem , że na pewno wczoraj nie miałem tego bana Powód bana: Powód Ab! (hmmm też jestem ciekawy gram tu parę dni miałem parę razy lepsze staty , ale to przecież nie oznacza cheatów jak ma się platynowe naboje lub elminator rozrzutu) Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting): Nie posiadam , lecz mam dowód z konsoli o to on: ===================================================== [bANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [bANNEO] Powod: ab! [bANNEO] Mozesz odwolac sie na www.google.pl ! [bANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:0:196014650 ! [bANNEO] Twoje IP : 83.11.252.178:27005 ============================================== PS. Proszę o odbanowanie mnie ponieważ na takich błędach tracicie graczy/ludzi/osoby/obywateli serwera(wszystkich grających tam) Pozdrawiam z góry dzięki Pozdrawiam: TakiJeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 101d 9g 55m 13s Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Chyba nie ta sieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJeden Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Jest to ta sieć , bo znam admina Creating Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creating. Postów: 411 Reputacja: 373 Grupa: Użytkownik Inne: Świeżak Czas: 22m 3s Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam. Przelatuje mi przez myśl ban gracza o podobnym nicku lecz nieco dłuższym, dostał perma za Wallhack. Był to chyba mój pierwszy ban na zawsze za WH więc przyglądałem się dokładnie, ale było po medalach itd. Lecz nie pamiętam godziny, mapy. Potrzebowałbym to do HLTV w sensie demka. Jednakże nie widzę bana na ten nick w Bansie :/ A na pewno nie dawałem bana "AB" nikomu dzisiaj wczoraj przed wczoraj.. itd .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Creating nie widzisz w bansie bo to jest ban na cfg, którego i tak nie ma. Zrestartuj router i spróbuj wejść jak będziesz mógł to napisz w tym temacie, że już po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJeden Postów: 0 Reputacja: 4 Grupa: Świeżak Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Hanq6 masz rację z góry dzięki za pomoc możecie zamknąć temat... Pozdrawiam i dziękuje TakiJeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf251 Postów: 59 Reputacja: 169 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 10m 9s Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf251 Postów: 59 Reputacja: 169 Grupa: Użytkownik Czas: 1g 10m 9s Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem,Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi