Bye Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nick: ByeWiek: 18Jak długo zajmujesz się grafiką: od paru lat lecz robie to tylko dla przyjemnosciJakich programów do edycji grafiki używasz: paint photoshop cs6Trzy twoje prace (link): Moje prace nie są wybitne, nie posiadam dużych zasobów praktyki w grafice. Robie to tylko jako hobby w wolnym zasie. Mam nadzieję, żę taki grafik też wam sięprzyda. Zauważyłem, że grafika leży od pewnego czasu. Mam nadzięje, że pomoge Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Na tak -aktywny -dużo się udziela -wiek -prace nie są super ale wszystko jest razem w kupie ▒ Miej Wy**bane a będzie ci dane ▒ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daqu. Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jestem na przyjęciem go na posadę grafika, lecz żebyś się nie urwał z robotą tak jak było w wakacje, ale mam nadzieję, że tak już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mloda Krew Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nie Wiek Slabe prace Tak sb aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bye Opublikowano 3 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Nie Wiek Slabe prace Tak sb aktywny Przez ostatni miesiąc byłem w delegacji i nie miałem czasu dla sieci Wykonuje prace graficzne* na zlecenie m.in.: sygnaturka, avatar, tło, tapety. Pisz tylko i wyłącznie na pw lub Steam *Pisząc do mnie napisz co chcesz, jaki typ zlecenia, i potrzebne materiały jeżeli takowe posiadasz. Nie odpisuje na wiadomości typu: "elo zrobisz mi sygne?". Napisz jak najbardziej szczegółowo, co chcesz mieć w tej pracy a dostaniesz ją szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`sky Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Zależy Ci na tym, by rozruszać dział zlecenia, co jest dostatecznym argumentem na danie Ci szansy oraz możliwości ponownego wykazania się. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Pyskata Opublikowano 3 Września 2016 Junior Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Grafików nie widać, chociaż jest ich dwóch mają to w poważaniu, więc ja osobiście jestem na tak, prace w miarę ładne, przejrzyste, wiek odpowiedni - powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Różyk Opublikowano 3 Września 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ja się na tym nie znam od strony technicznej, a od strony wizualnej prace mi się podobają. Pozostali graficy jakoś nieaktywni, więc jak najbardziej świeża krew jest na potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 3 Września 2016 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Przyjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi