BratKrzyskaIbisz Postów: 38 Reputacja: 73 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Imię: AdrianNick: Starszy Brat Krzyska IbiszaWiek: 24Link do gametrackera:https://www.gametracker.com/player/Starszy Brat Krzyska Ibisza/91.224.117.74:27395/Link do banid-a:http://banid.pl/kto?to=0:0:28401869Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?:Ponieważ niektórzy starają się być lepsi niż są w nieczysty sposób. Awersji wobec innych graczy mówię stanowcze nie. Nie efektywne jest też pisanie do każdego z Administratorów aby zadziałał jakoś(trzeba napisać oderwać kogoś od zajęć). Malina twierdzi, że ma zacieki na paznokciach przez moje ciągłe zgłoszenia, a lakier jak wiadomo drogi jest, więc chciałbym uchronić od kosztownych wypraw do sklepu. Tak naprawdę nie chcę być już tak uciążliwy dla całej społeczności administratorów serwera. Niby administratorów jest wielu, niestety nie zawsze są. Stąd moje podanie. Inaczej na pewno nie zawracałbym sobie tym głowy.Mikrofon(TAK/NIE):Tak. Nawet sprawny.Czy miałeś kiedyś Admina?:Nie miałem, ponieważ nie czułem takiej potrzeby. Wolałem się skupić na zabawie niż obowiązkach porządkowych. Zawsze gdzieś ten administrator czuwał na serwerach.Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?:Domyślam się, że to się wywołuję komendę i klika guziczki od 1-9. Może ogarnę. Znajomość Komend Amxx?(0-10):3 - to powinno no być w moim zasięgu po kilku minutach tak na ta chwilęAkceptujesz regulamin?(TAK/NIE):TakCoś o sobie:Nazywam się Adrian lat 24. Student mechaniki i budowy maszyn ostatniego roku. Osoba pracująca, nie kosztująca zbyt wiele w utrzymaniu, pracowita, polecam zwłaszcza płci pięknej. Oczywiście żartuję. Z natury delikatny choleryk, lecz empatyczny i przyjaźnie nastawiony ogólnie człowiek. Grający dla przyjemności, dwuznaczne stwierdzenie. Ładnie napisałem ? Liczę na pozytywny odzew. Dziękuję.Płatność: Przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nie Fart Postów: 131 Reputacja: 347 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jestem na tak, widuję go często Ma 143h przegrane, panel admina oraz jego funkcje szybko ogarnie, podanie napisane ładnie, więc można brać ! Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Haha, ogarniesz ;p na tak - ostatnio często Cię widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 938 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 9g 52m 7s Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zdecydowanie na Tak. Wiek jest, mikrofon jest, wszystko jest. Krzysiu na pewno ogarnie, coś tam potrafi strzelać i jest wiecznie piękny i młody. Jeśli będziesz potrzebował pomocy, to pisz nawet do mnie i wszystko Ci wytłumaczę. Do zobaczenia na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na tak Znam Cię dobrze, wiem, że będziesz dobrze sprawował tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 11m 12s Opublikowano 1 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Odezwij się do mnie. Szykuj lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 11m 12s Opublikowano 1 Listopada 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 *** WIADOMOŚĆ WYGENEROWANA AUTOMATYCZNIE *** Ten temat został zamknięty przez moderatora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja CS-Maliver.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi