Skocz do zawartości

Różyk

Rekomendowane odpowiedzi

GB_lotto.png

Wzór:

Liczby:

Liczby można zgłaszać do 23.01.2017 do godziny 20:00!

Koniecznie zapoznaj się z regulaminem! 

Zapraszam do zabawy

* W tej edycji lekko zmodernizujemy zasady. Po zakończeniu losowania wszyscy którzy zostawią tutaj cyferki zostaną losowo dobrani w dwójki. Jeśli z tych 12 posiadanych przez daną dwójkę liczb wypadnie jakaś nagroda to obie osoby będą się nią cieszyły. W przypadku gdyby jakaś osoba nie miała pary, dodatkowe 6 cyfr podadzą ludzie na SB!

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

• Przyjaciel

6,5,4,3,2,1

Wcale nie odgapiłem od Tivi'ego nie wiem o co chodzi :D

14 , 22 , 33 ,5, 21 , 25

Na wstępie chciałbym wszystkim serdecznie podziękować za to, że układaliście cyferki w odpowiedniej kolejności! Bardzo ułatwiło mi to pracę przy analizowaniu waszych wygranych.
Tak jak zapowiedziałem zostaliście połączeni w dwójki i generalnie to nie wiem co się stało ale @tivi i @aRR.! jednak nie trafili do jednej pary :O(ogromny szok)
Wylosowane liczby to: 6, 11, 18, 21, 46, 54

@SzRaMa. + @vequu Nie jest najgorzej... ale musicie obejść się smakiem 1 trafienie!
@Pyskata. + @Buff Może gdyby Sylwia miała odrobinę dłuższe włosy to coś by z tego było! O włos od wygranej 2 punciki!
@Weronika + @Wąski Może w miłości będziecie mieli więcej szczęścia, ale ja bym raczej zwalił winę na zbyt późne podanie typów przez koleżankę, 1 trafienie.
@Miśka + @Trener Slawek Cóż mogę powiedzieć... Tak się robi hajs na tym świecie! 3 trafienia!
@Jakobinek ♥ + @CzArNa! Mieliście prawo wierzyć ale niestety koleżanka nie ma szczęścia, więc inaczej się to skończyć nie mogło, 1 punkcik trafia na wasze konto.
@aRR.! + @owljaN Są kolejni zwycięzcy dzisiejszego dnia!... a nie, niestety, ale @owljaN zaraz zrobi kosę to się podzielicie... czy coś. 1 trafienie.
@`Burdavsky + @smk. Brawo panowie, ciekawe liczby, prawie trafiliście do raju... ale skończyło się niestety na jednym trafieniu :D!
@Sp3cTeR + @tivi Wiem, że bardzo chciałeś wygrać @Sp3cTeR ale los przydzielił Ci pana śmieszka... i tym razem musisz obejść się smakiem, punkcik i ani grosza więcej.
@hanq6 + @Sativa Początek waszych typów bardzo początkujący ale potem solidarnie z resztą postanowiliście postrzelać ślepakami, mimo to 2 trafienia!
@Damazy + @E_M_E_S Dobrze, że to nie ostatnia edycja, bo byliście tak blisko wygranej, że następnym razem po prostu musi się udać! 2 oczka!
6 wygenerowanych + @Malinaa. Po delikatnej dezinformacyjnej wiadomości ode mnie, bo bez Ciebie było równo... i tak nic nie wygrałaś ale możesz sobie kupić u mnie usługi które można tutaj wygrać. Jak coś to PW ;)!

Podsumowując zapraszam  Miśkę i Sławka po odbiór nagród a reszcie gratuluje, bo mimo podwojonych szans i tak nie udało wam się wygrać... ja wiem wiem, nie chcecie żeby wam fortuna do głów uderzyła, szanuje i z tego miejsca zapraszam do kolejnej edycji "Nie traf Maliver"...znaczy Lotto!

• Lubię to! 6

uANLo7e.gif                               3f6ec08cf020a.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.