Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 36m 37s Opublikowano 1 Lutego 2017 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Witam w trzecim sezonie Real Life. Będzie on trwał 2 tygodnie. Zasady Zabawy: * Na pytania będzie mógł odpowiadać każdy użytkownik forum cs-Maliver.pl * Przypominam, odpowiadamy na aktualnie zadanie pytanie, nie ma powrotów do wcześniejszych. * Każdy post, który będzie na temat i będzie włożone w niego trochę więcej pracy niż typowe "tak" zostanie nagrodzony "+". Pytanie I: Jak minął wam pierwszy miesiąc 2017 roku? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markeloff Postów: 1 Reputacja: 7 Grupa: Zbanowany Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Troche choroba, ale przeważnie to ok. W tym roku nie wypiłem jeszcze ani jednego piwa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Hmmm. Ciężko powiedzieć Z mojej strony to może wyglądać bajecznie. Zaczęły mi się ferie, a wraz z nimi wiele turniejów. Co najważniejsze to chyba odpocząłem od wszystkiego i z tego się cieszę. A z drugiej strony słabo, bo wiem, że teraz zacznie się coraz więcej pracy związanej ze szkołą itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 25m 27s Opublikowano 1 Lutego 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dość pracowicie jeżeli chodzi o szkołę, tzw zapierdziel przez zerówki ale teraz już wolny cały luty! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paluch Postów: 5 Reputacja: 20 Grupa: Użytkownik Czas: 24m 13s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Dużo szkoły,trochę wolnego i granie taki mój 1 miesiąc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Styczeń ogólnie był na luzaku. Takie tam powiedzmy nic nierobienie. Zajmowałem się sprawami nie związanymi Z REAL LIFE. Teraz troszkę lipka mnie czeka . Praca , rodzina , praca i remont całego domu . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Styczeń w rozumieniu studentów to taki miesiąc, którego nie ma. Jest wręcz wycięty z życiorysu przez istny zapierdol przed sesją. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papito Postów: 874 Reputacja: 1,4 tys. Grupa: Zbanowany Czas: 1d 23g 36m 21s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cały styczeń leniuchowałem Ale w lutym będzie się działo! hihi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Praca, praca i jeszcze raz praca, ale w sumie to sporo wolnego tez miałem. Ze zdrowia to jedynie jelitówke miałem ;/ Niech te mrozy się już kończą ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZPREJ Postów: 35 Reputacja: 80 Grupa: Użytkownik Czas: 4m 10s Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Na lajciku hehe Szkoła, dom, dziewczyna, praca i tak w kółko 1 S Z P R Y N C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Serwera Tysiek Online Postów: 2,3 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Właściciel Serwera Inne: Użytkownik tester Czas: 99d 15g 1m 3s Opublikowano 2 Lutego 2017 Właściciel Serwera Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Miesiąc jak każdy inny, głównie to rozwijanie swoich pasji. Cały styczeń praktycznie wolny, gdyż w tym roku ferie miałem pierwszy (16.01-29-01). Ogólnie styczeń na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosiek Postów: 186 Reputacja: 230 Grupa: Użytkownik Czas: 17m 6s Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Mi minął bardzo nerwowo. Bardzo dużo pracy, mało czasu dla siebie, bliskich i forum. Mam nadzieję, że luty będzie lepszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Przede wszystkim w styczniu nie gra Ekstraklasa, więc moje serce jest rozdarte na 1000 kawałków Tak poza tym to niewiele się u mnie działo, nocna zmiana w pracy teoretycznie nie ogranicza... ale fakt, że nie widzi się dnia troszkę przybija. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 36m 37s Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pytanie II: Czy palenie papierosów jest złe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Spaliłem w życiu może ze 3 fajki. A że mi nie smakowały, to można uznać, że palenie jest złe. A już na pewno nie smaczne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekna Postów: 253 Reputacja: 192 Grupa: Dziewczyna Czas: 4g 31m 11s Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Pewnie. Tracimy przez to zdrowie, czas i pieniądze, nie mówiąc już, że palacze śmierdzą dymem. Zdecydowanie lepszy alkohol. Może i po nim też tracimy zdrowie i pieniądze, ale z jego pomocą powstają najlepsze historie, humor nam się polepsza itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosiek Postów: 186 Reputacja: 230 Grupa: Użytkownik Czas: 17m 6s Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nie widzę w tym nic złego. Jedni palą, bo chcą zabłysnąć przed znajomymi a dla innych to jakiś sposób na odstresowanie się. Sam lubię zapalić gdy się zdenerwuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosior87 Postów: 17 Reputacja: 11 Grupa: Użytkownik Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 zależy od punktu widzenia ja np palę dość długo i według mnie nie ma w tym nic złego bo lepiej zapalić niż latać na jakichś narkotykach jak również nie przeszkadza mi gdy ktoś pali a gdy ja palę staram się innym nie przeszkadzać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobinek ♥ Postów: 279 Reputacja: 406 Grupa: Użytkownik Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Zwykłych papierosów nie toleruję. Zwłaszcza, gdy pali się przy małych dzieciach. Są e-papierosy, które nie powodują aż tak złych konsekwencji, jak te zwykłe. Lubię się pobawić e-fajką w sensie robienie różnych sztuczek itd. itp. TYLKO z beznikotynowym liquidem. To nie uzależnia i śmiało można się tym tylko bawić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delphi Postów: 938 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: VIP Użytkownik Czas: 32d 11g 19m 4s Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jest złe dla zdrowia jak praktycznie każdy produkt modyfikowany chemicznie, czy zawierający jakieś środki, które niszczą nasz organizm, ale nie mamy na to wpływu czy ktoś pali czy nie. Osobiście nie ruszam, chyba że coś dziabnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Zło totalne! Niestety sam wypalam paczkę dziennie. Mam od czasu do czasu takie przebłyski, ze nie pale 2-3 dni i od razu widzę różnice w tym jak się czuje. Mam nadzieje, ze uda mi się te cholerstwo rzucić ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel aRR Postów: 3,2 tys. Reputacja: 3 tys. Grupa: Przyjaciel Inne: Donator Maniak CSM Wspierający IV Czas: 55d 17g 36m 37s Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Pytanie III: Czy słusznie piłka nożna jest uznawana za sport narodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Public Enemy Postów: 652 Reputacja: 885 Grupa: Zbanowany Czas: 4d 8g 53m 57s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Prędzej MMA . Kilkaset lat Polacy dają wciry innym na świecie. Sobieski nawet wpierdzielił Szwedom. SAM !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 21m 40s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak na moje to zdecydowanie tak, przyciąga najwięcej ludzie przed telewizory, na stadiony. Ilość boisk w porównaniu do innych dyscyplin jest zdecydowanie większa, no i przede wszystkim ludzi którzy próbują grać profesjonalnie lub amatorsko też jest nieporównywalnie większa w stosunku do reszty. Ale mniejsza o to który sport jest tym narodowym, bo przecież każdy ma swój rozum, więc sam decyduje o tym co mu się podoba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekna Postów: 253 Reputacja: 192 Grupa: Dziewczyna Czas: 4g 31m 11s Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Oczywiście, że tak! Żaden inny sport nie przyciąga Polaków do telewizora (jak i na stadiony) jak piłka nożna. Prosty przykład - przyznam szczerze, że nie oglądałam jak Polska reprezentacja grała w 2016r. w Euro. Mimo tego byłam ze wszystkim na bieżąco, bo praktycznie każdy to komentował. W tym roku Polska była też blisko Mistrzostwa w siatkówce. Kto o tym mówił? Nikt. Wnioskując - piłkę nożną można bezkonkurencyjnie nazwać nie tylko polskim sportem narodowym, ale i europejskim (jak nie światowym). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi