Ewka Postów: 826 Reputacja: 659 Grupa: Dziewczyna Czas: 3g 50m 32s Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Konsultantka musi zdecydować, czy przerwać sztuczne życie stworzone w środowisku laboratoryjnym. Przedstawicielka wielkiej korporacji, która specjalizuje się w rozwiązywaniu ryzykownych sytuacji, wysłana zostaje do odległego, ściśle tajnego laboratorium, by wyjaśnić sprawę przerażającego wypadku. Na miejscu przekonuje się, że za wypadkiem stoi z pozoru niewinna „istota ludzka”, która kryje w sobie zarówno niezwykły potencjał, jak i ogromne zagrożenie. Reżyseria: Luke Scott Scenariusz: Seth W. Owen Gatunek: Thriller, Sci-Fi Produkcja: USA Czas trwania: 1 godz. 32 min. Film online, lektor PL http://alltube.tv/film/morgan-2016/31642 MOJA OCENA - 7.5/10 filmweb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różyk Postów: 1,6 tys. Reputacja: 1,8 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 12g 18m 35s Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Miałem iść spać ale przypadkiem zabłądziłem aż do tego tematu! Film tak nieprzewidywalny, że aż się w głowie nie mieści. Osobiście jako entuzjasta szczęśliwych zakończeń musiałem poczuć smak goryczki już w połowie filmu! Wydarzenia końcowe również zwalają z nóg, bo tutaj też reżyser nie zrobił tego filmu stricte pode mnie Filmik zdecydowanie na plusik. Półtorej godziny minęło tak szybko, że nawet nie zdążyłem pomyśleć o tym czy chce mi się spać, a jest już 6:15! Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Bardzo przewidywalny, przynajmniej dla mnie. Jedyne, co mnie zaskoczyło, to sama końcówka. Film ogólnie dobry, tylko strasznie schematyczny. Fabuła idzie jak po sznurku, jedynie na końcu widać, że reżyser trochę odszedł od szablonu i zaskoczył, przynajmniej mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi