SerkoVsky Postów: 7 Reputacja: 22 Grupa: Użytkownik Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Imię: Mateusz Wiek: 21 za miesiac 22 :C Nick: SerkoVsky Link do banid: http://banid.pl/kto?to=0:0:108739393 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Powiem tak: zżyłem się troche tam z ludzmi wiem też, że w porównaniu do innych tam jestem jak by jeszcze nowy Chciałbym pomoc też Moderatorom jak i Wlaścicielom serwera w jakkolwiek jaki sposob. Jakiego serwera chciałbyś/byś zostać Opiekunem: Only DD2 Dlaczego akurat tego serwera: Zacząłem tam grać i tak szczerze tylko tu gram inne serwery nie podchodzą do mnie Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie :C ale jak dacie mi szanse sie wykazac i sprobowac to myśle że was nie zawiode i będziecie dumni z mojej postawy do tego serwera Znajomość amxx i panelu (0-10): 6-7 ale doucze sie jak bedzie trzeba, nie jest to zbyt wielka filozofia juz wiele rzeczy sobie przypomnialem Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak jestem w stanie się poświęcić się jak na piwo z Maliną Coś o sobie: Co moge powiedzieć tak jak zawsze zyciowy desperat nie myslacy przyszlosciowo wgl co ma sie stac to stanie. Nie żyje marzeniami i tak sie nie spelaniaja Jeżeli dacie Tak to dziękuje bardzo że doceniacie to, że chce wam jakkolwiek pomoc Jeżeli dacie Nie zrozumiem nawet się nie zdziwie Bądźcie tylko szczerzy Dziekuje za wysluchanie mojej Litanii Pozdrawiam EDIT: Kibol jezeli bym dostal szanse to priorytetowo kupuje 1.6 na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt z Rivi Postów: 3,3 tys. Reputacja: 2,5 tys. Grupa: Maniak CSM Inne: Typer Donator Użytkownik Czas: 27d 18g 25m 13s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 spory minus to gra bez Steamu na DD2 ale z tego co sobie pogadaliśmy jesteś spox i temu dałbym Ci szansę bo wydajesz się ogarnięty a dwa lubisz Dimitriego byle byś miał ładnie Cs1.6 na Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryBunny Postów: 506 Reputacja: 536 Grupa: Przyjaciel Czas: 1d 53m 8s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Sorry ale jestem na nie. Jesteś z nami za krótko żeby powierzyć Ci opiekę nad serwerem. Wszystko ładnie ale poczekaj jakiś czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 20m 18s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jestem tego samego zdania co @Bunny. Daj się trochę poznać, bo jesteś z nami za krótko, by powierzyć Ci opieke nad serwerem. 2 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(zaba)FCB Postów: 34 Reputacja: 65 Grupa: Użytkownik Czas: 16m 41s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety też jestem na NIE . Zbyt krótki czas aby starać się o taką rangę . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Who Cares? Postów: 2,9 tys. Reputacja: 2,9 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 18d 19g 29m 34s Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Niestety tez na nie, bo nie dałeś się jeszcze poznać, ale wydajesz się spoko człowiekiem Nie wątpię, żebyś nie zawiódł na tym stanowisku, ale zaczekaj jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasper1 Postów: 6 Reputacja: 22 Grupa: Użytkownik Czas: 40m 48s Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Cytuj Hello to jest only DD2 a nie Cod Mod na którym są gracze niewidzialni itd ... więc nie rozumiem co w tym momencie ma grafika Software do gry na tym serwerze może zostać ten ban ale bez przesady że tydzień i tak wielu graczy nie zdobędziemy, ponieważ automatycznie ich wyrzuca i nie mogą wrócić przez tydzień Na nie, twój cytat pokazuje że jeszcze trochę o cs-ie powinienes poczytać. Informacje w stylu co daje grafika 16bit czy gra na sofcie powinienes wiedziec. Nawet prozaiczna sprawa gdzie jest obszar respa jest ci obca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Póki co jestem na nie Daj się bardziej poznać, bo wydajesz się naprawdę spoko i wtedy postaraj się o tę rangę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 43m 35s Opublikowano 4 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Lubię Cię serek, ale chwilowo wykaż się jako admin, posiedź z nami trochę i wtedy złóż podanie ponownie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Online Postów: 17,9 tys. Reputacja: 15,8 tys. Grupa: Właściciel Inne: Dziewczyna Czas: 344d 18g 43m 35s Opublikowano 4 Marca 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Twoje podanie zostało odrzucone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi