Metori91 Postów: 0 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Twój nick: metori Nick osoby na którą składasz skargę: FR3SH Powód skargi: CZiter zawsze wszedzie wie gdzie kto jest gdy będzie demko z mapy cs-cache to dorzuce je bo tam widac najlepiej narazie nie ma Dowody: proszę demko http://www47.zippyshare.com/v/KPVDz2VW/file.html Świadkowie: nie ma bo kazdy trzyma strone ze czysty a gówno prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Gwoli wyjaśnienia, gracz jest z CS:GO moda I kwestia najważniejsza. Podpisuję się częściowo pod tą skargą. Częściowo dlatego, że nie przyglądałem mu się pod kątem grania na wh, natomiast z kilometra widać, że typ jedzie na ABH, który również jest traktowany jako cheat. Problem polega na tym, że nawet burdavsky nie wie, co z nim zrobić. Więc może wypadałoby się tym zainteresować... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metori91 Postów: 0 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Raczej wypadało by się zainteresować bo przez takiego gracza jest niechęć do gry na tym serwerze po prostu sprawdzić kilka Nagrań z HLTV i wszystko widać jak na dłoni i wywalic typa raz na zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nirray Postów: 301 Reputacja: 634 Grupa: Zasłużony Inne: Donator Użytkownik Czas: 1d 4g 3m 30s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja tylko tutaj dodam, że aby zbanować tego gracza potrzebny jest jego SID/IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresz Postów: 2 Reputacja: 13 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mogę się najpierw dowiedzieć czym jest ABH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Auto Bunny Hop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresz Postów: 2 Reputacja: 13 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Aha, chodzi o to? Jakiś dowód że to używam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jako iż jest to skarga o/na cheaty, to proszę o przerzucenie do działu BL. @Metori91 czekam na twoją rozpiskę dot. jego wspomagaczy. "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metori91 Postów: 0 Reputacja: 6 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Rozpiske ?? ludzie kazdy mowi ze on odpalony !! i wy rozpiske chcecie !! co za administracja zajmijcie sie a nie kurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresz Postów: 2 Reputacja: 13 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Każdy mówi że jestem odpalony? Godzinę temu, Metori91 napisał: Świadkowie: nie ma bo kazdy trzyma strone ze czysty a gówno prawda Tu pisałeś całkiem co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadesik Postów: 7 Reputacja: 23 Grupa: Użytkownik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Gram z FR3SH bardzo długo a chodze z nim do klasy. Gramy razem w CS jakieś 2-3 lata. A nie widziałem u niego jakiej kolwiek akcji żeby miał "Cheaty". A zawsze gramy razem czy w CS 1.6 lub inne gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Postów: 1,1 tys. Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Użytkownik Czas: 11d 5g 30m 3s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Najpierw piszesz, że nikt go nie oskarża, teraz, że każdy mówi, że on odpalony... Zdecyduj się... A co do Fresza, to rozpisz demko, to będzie administracji łatwiej osądzić o tym czy używa coś czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 41 minut temu, Metori91 napisał: Rozpiske ?? ludzie kazdy mowi ze on odpalony !! i wy rozpiske chcecie !! co za administracja zajmijcie sie a nie kurwa Już powiedziałem swoje. Masz 24h na dodanie rozpiski do zgłoszenia, w przeciwnym razie je odrzucę. Co do samego zgłoszenia - piszesz w nim, że wszyscy trzymają stronę, że ów gracz jest czysty. Teraz mówisz, że każdy mówi, że On jest odpalony. Ciekawe... "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Administrator Mrs.Fuksiara Postów: 7,1 tys. Reputacja: 4,9 tys. Grupa: Junior Administrator Inne: Redaktor Naczelny Redaktor FanPage Właściciel Serwera Donator Dziadek Mróz Dziewczyna Czas: 94d 6g 23m 51s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Junior Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja wypowiem się tylko tyle. Bo po przeczytaniu tego inaczej się nie da. Po pierwsze otrzymałam wiele skarg na Admina oraz na Fr3sha nie tylko od pana który złożył skarge. Wczoraj dostał ode mnie ssy, które były czyste. I był odbanowany. Dziś wchodzę sobie na serwer i na steama a tam wiadomości gdzie pan Fr3esh ma mieć WH i BH. Z czego doskonale JA przynajmniej wiem, że ma VIPA - w którym to znajdziecie podwójny skok - Ja to tak nazywam. Z jednej strony moim zdaniem podejrzany jest co do WH i nad tym trzeba pomyśleć. A z drugiej strony co do BH to tak powiem, że może być czysty. Aczkolwiek to zostaje do poważnego rozpatrzenia przez BL. Chyba powiedziałam co mialam powiedzieć. Również z naciskiem mówię, że lepiej warto się zastanowić 50 razy niż kogoś od razu oskarżać. Bynajmniej ja tak mam. Jeśli ktoś ma "wąty" wystarczy rozpisać demko. I tyle. Po sprawie. A nie zaśmiecać zbędnie forum. Nie staje po żadnej ze stron bo obie mają swoje rację 12MAPS/FFA 193.33.176.51:27085 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vequu Postów: 921 Reputacja: 1,1 tys. Grupa: Donator Inne: Użytkownik Czas: 11d 22g 42m 4s Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zamykam, ten cały cyrk, bo zaczyna się robić gównoburza. Później znajdę czas i sam sprawdzę demko, bo na Metoriego raczej nie ma co liczyć. @EDIT1: Demko sprawdzone: 01:12 - modelowo (+b) 02:12 - poleciał nade, więc wiedział, że ktoś wbiega galę, ale ten skanik mi się nie podoba (-/+b) 05:15 - ładnie wychylasz wcelowany w model, nie powiem! (+b) 05:52 - może i był pokazany dmg z nada, ale lecisz modelowo już na spadochronie (+b) 06:14 - modelowo (+b) 06:18 - ładny skanik! (+b) Ban dodany. Dziękujemy za zgłoszenie! 1 "Tato ja wyjdę na ludzi, pokaże tylko, że można muzycznie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi