^DizZy^ Postów: 1 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 10m 5s Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Przedmiot:Steam z grami Counter-strike 1.6 , Counter-strike Condition Zero, Condition zero Deleted scenes i 5euro na koncie Zamienię na:Za steam z grą cs 1.6 Opis:Może być nabitych trochę godzin ale nie musi Kontakt:GG:61442011 lub pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominiś Postów: 68 Reputacja: 108 Grupa: Zbanowany Czas: 1s Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Nie wierzę w to, że chłopak chce z takimi grami steam'a zamienić na steama z tą samą grą pod pretekstem bana na jednym z serwerów, bo niby koledzy grają. Bądźcie ostrożni, bo w łatwy sposób może swojego steama odzyskać, jeśli ma pierwszego maila, jakiś cd-key gry, którą zakupił lub kod PSC. Jeśli Wy nie macie to raczej swojego nie odzyskacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^DizZy^ Postów: 1 Reputacja: 9 Grupa: Użytkownik Czas: 10m 5s Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Teraz, Dominiś napisał: Nie wierzę w to, że chłopak chce z takimi grami steam'a zamienić na steama z tą samą grą pod pretekstem bana na jednym z serwerów, bo niby koledzy grają. Bądźcie ostrożni, bo w łatwy sposób może Waszego steama odzyskać, jeśli ma pierwszego maila, jakiś cd-key gry, którą zakupił lub kod PSC. Jeśli Wy nie macie to raczej swojego nie odzyskacie. Powiem tak nie jestem z takich co okradają innych po prostu chcę uczciwie się zamienić i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominiś Postów: 68 Reputacja: 108 Grupa: Zbanowany Czas: 1s Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 14 minut temu, ^DizZy^ napisał: Powiem tak nie jestem z takich co okradają innych po prostu chcę uczciwie się zamienić i tyle Nie łatwiej jest poprosić o ub na tym serwerze na którym rzekomo dostałeś bana? Wymiana steam nie jest taka łatwa, bo istnieje wysokie ryzyko utraty konta po zamianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Postów: 475 Reputacja: 734 Grupa: Przyjaciel Czas: 6d 11g 52m 6s Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Strzelam, że to 5€ było doładowywane w jakiś cudowny sposób, który nazywa się PSC bądź karta Visa. Więc, bez urazy, ale nie pierdol głupot, że nie jesteś z takich co okradają, bo ściemą tutaj wali na kilometr... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Postów: 1,9 tys. Reputacja: 2,3 tys. Grupa: Przyjaciel Czas: 7d 20g 17m 38s Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Brak zainteresowania. Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi