Dabster Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wiem, że kiedyś były medale na tej sieci, nie można byłoby by tego zwrócić, by medale były dalej? Jakieś małe urozmaicenie i podliczanie tych medali. Siema, Elo, Nie Dam, Nie Mam, Nie Pomogę, Nie Umiem, Nie Idę, Nie Chcę,Nie Robię, Też Mnie Okradli, Nie Wiem, Nie chce mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Medale jeszcze tydzień temu były, ale zbugowane i usuneli. Mieli dodać spowrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 zbugowane bo pewnie nie zapisywaly sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 22 minuty temu, `Burdavsky napisał: zbugowane bo pewnie nie zapisywaly sie Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Tysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Niestety plugin odpada, medale się zapisują, lecz po jakimś czasie same z siebie się usuwają, prawdopodobnie jest to spowodowane inną wersją (czy czymś, nie znam się tak dokładnie na tego typu sprawach) //cls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi