mano1920 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Imię:Dominik Nick:mano Wiek:21 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/MANO/91.224.117.74:27395/ Link do banid-a: http://banid.pl/kto?to=0:1:87813714 Dlaczego chciałbyś zostać Adminem?: Odkąd zacząłem grać na serwerze zauważyłem że aktywność adminów nie jest zadowalająca wiem że każdy gra w miarę swoich możliwości czasowych, lecz jednak sądzę że pomoc z mojej strony się przyda, byłem adminem na wielu serwerowniach także nie chwaląc się jestem znany (tak sądzę) jestem również ogarniętym graczem jak i człowiekiem a co najważniejsze dojrzałym. Grać będę póki co na non steam ale to się zmieni mam nadzieję w następnym tygodniu więc myślę że to nie problem. Jestem świadom tego że nie spełniam wszystkich warunków mianowicie czas spędzony na serwerze jak i na forum ale wszystko jest do zrobienia zapewniam że nadrobię wszystko ponieważ jestem na tygodniowym urlopie Mikrofon(TAK/NIE):Tak Czy miałeś kiedyś Admina?:Żeby to na jednym serwerze XDD Czy umiesz obsługiwać Menu Admina?:Tak Znajomość Komend Amxx?(0-10):9/10 Akceptujesz regulamin?(TAK/NIE):Owszem Coś o sobie: No to tak jestem Dominik mam 21 lat pochodzę z górnego śląska mianowicie z miejscowości Siemianowice Śląskie gram w tą grę już długi czas z 12 lat lecz z przerwami bo pojawiła się gra League OF Legends, CS: GO jak wiele innych. Płatność:Przelew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tominter Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Gracza nie kojarzę ale może być to spowodowane że to nowy gracz a akurat mam urlop i nie mogę grać więc jestem neutralny ponieważ nie mogę ocenić jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mody [t] Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jestem na tak ,znam go nie dzień a 5 lat . Jest dużo lepszy ode mnie wiec zasługuje na to miejsce ! jestem tego zdania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoonLight Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jestem na Nie. - nikt cie nie zna ( liczy się tylko na tej sieci a bardziej na tym serwerze ) - aktywność na serwie - GT Pograj z 2tygodnie na serwie potem pisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalmar Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Jestem na Tak: +Wiek -GT +Amx +Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Za słabe GT, pograj na serwerze przez tydzień i spróbuj ponownie. Skoro masz urlop to nie wydaje mi się, żeby to był jakiś problem. I banid zbędny, jeśli nie posiadasz 1.6 na steamie. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi