anonim71200 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witam Mam na Imię Paweł Mieszkam w woj. Podlaskim mam 17 lat i liczę na to że rok szkolny w technikum nie przeszkodzi przyjemności grania w Counter Strike'a 1.6 na wielu serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyskaty Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Siemano. Mam nadzieję że nie tylko w cs będzie można z tobą pogadać ale i na forum od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Woj. Podlaskie? o kurde, a z jakiego miasta, może mam blisko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Fuksiara Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Cześć Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi0988 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DestruktoR Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks5 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Malinaa. Opublikowano 4 Września 2017 Właściciel Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Cześć, mam nadzieję, ze często będziesz Nas odwiedzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpl122 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Siema ja też ż z Podlasia JiGI1NZ_d.webp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Burdavsky Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczKa Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LALA Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Witam do zobaczenia na serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi