mati84235 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Twój nick: zrogowaciała niedźwiedzica Steam id lub IP:STEAM_6 : 1 : 116165830 Serwer:csgomod Data bana:przed chwila Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Zrogowaciała Niedźwiedzica [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Cs-Maliver.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Maliver.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_6 : 1 : 116165830 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.24.116.89 ' [AMXBans] =============================================== Screeny, lub demko (spakowane w paczkę .rar i wrzucone na hosting):http://www6.zippyshare.com/v/4lCukbhA/file.html do ssów dorzucam demko z mojego pov edit1: ale wiesz no bez przesady masz konto na steam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speeder Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Przykro mi zrobiłem ssy z Powodu iż Wiele graczy Się skarzylo ze posiadasz WH. Również zaprosiłem ich na forum w celu Takim żeby sami tez zobaczyli ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrs.Fuksiara Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 @Speeder Powiem tyle. Masz się kuźwa nie sugerować tym, że wiele osób Ci piszę, że ON MA WH tylko masz to sprawdzać! Jakby kazali dać Ci mu perma zrobiłbyś to? BO TAK CI NAPISALI. BEZ PRZESADY. #UB. Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S A D B O I Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi